Няма да повярвате! Съкровената тайна на Благо Джизъса (снимки)

Малко хора знаят за нея

Няма да повярвате! Съкровената тайна на Благо Джизъса (снимки) | StandartNews.com

Северин Георгиев. Така се казва братът на Благо Джизъса, за когото малцина знаят. Причината е, че самият той не желае да влиза в светлината на прожекторите и предпочита да не бъде свързван с ексфутболиста.

Севката, както го наричат близки, е изтрил всички свои профили от социалните мрежи, за да не бъде повлечен от скандалната известност на Благой.

За Северин се знае единствено, че живее извън България и също като Джизъса е фен на футбола. Когато е бил малък, пада лошо и изпада в кома за 5 дни, през които майка му не спира да се моли на Господ. Докато лекарите го отписали и подготвяли семейството за най-лошото, Сево в крайна сметка излиза от комата и бързо се възстановява. Именно този преломен момент събужда вярата на Георгиев в Бог, пише Intrigi.bg.

Въпреки че са имали силна връзка като малки, Северин не желае да бъде свързван с брат си и предпочита да стои встрани от прожекторите. Родителите на Благо – Румяна и Жоро Георгиеви, също не харесват известността и не желаят синът им да публикува техни снимки в социалните мрежи. Можем да ги видим единствено като гости на двете сватби на Джизъса – с Есмер Омерова и Полина Спасова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай