Сряда,

Ново 20: Мегз става психолог

От: Агенция Стандарт -
Ново 20: Мегз става психолог
A
A
A

Миглена Каканашева обяви следващия си проект. Мегз ще се отдалечи от модната среда и ще навлезе в здравната психология. Новината съобщи самата тя в Инстаграм:

Скъпи приятели, през месец Май ще бъда готова да ви представя новия си проект. Той няма да е свързан с мода, козметика, телевизия или всичко, което сте свикнали да виждате в проектите ми досега. Ще бъде свързан със СЕБЕРАЗВИТИЕ.

От около година работя по този проект и за мен беше истинско предизвикателство да сформирам екип и изготвя модел на работа. Събрала съм екип от над 20 специалиста в областта на психология, психоанализа, хюман дизайн, астрология, нумерология, тета лечение, акашови записи, рейки, регресия, невролингвистично програмиране.

Не знам колко от вас знаят, но самата аз съм завършила психология в Англия и съм специализирала психоанализа и здравна психология, отново в Англия. Създох бизнес модел, в който чрез помощта на този екип ще се изготвят и продават програми и анализи за себеразвитие. Какво означава това?

Имате проблеми и не се чувствате добре емоционално, но не знаете как да се справите с проблемите. Ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви изготвим план за действие. Имате проблеми с партньора си - ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви кажем върху кои зони да работите. Искате да бъдете насърчаващ родител и да помогнете на децата си да развият максимума от заложбите си. Ние ще ви насочим кои са силните и слабите им страни и ще ви дадем план за действие. Всичко това ще се случва онлайн и ще бъде на достъпна цена.

През последните няколко години животът ми поднесе много изпитания. И лично извървях пътя на промяната. Отлично знам какво е да си затънал в проблеми и да не знаеш как да се оправиш. Но знам и изпитах също лично какво е да се изправиш на крака и да намериш обратно пътя си нагоре. Моделирах този път и го превърнах в продукти за личностно развитие. Искам той да стане масов, лесен и достъпен. Така, че всеки да може да го върви.

Това е засега, ще продължа да давам още информация. Надявам се да видите смисъл в идеята ми и тя да ви помогне толкова, колкото помогна на мен в най-тежкия период от живота ми.

Тагове: Мегз

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички