Новите "Междузвездни" на Албиона

Чубаците беснеят в поне един от епизодите

Новите "Междузвездни" на Албиона | StandartNews.com

Лондон. Най-новата и седма поред серия от сагата "Междузвездни войни" ще бъде заснета във Великобритания. Новината гръмна от "Дисни", самите бъдещи създатели на финалните три епизода, които преди половин година закупиха прочутата "Лукас филмс".

"Силата се завръща във Великобритания!", коментираха възторжено феновете. А вестта зарадва дори министъра на финансите в Англия Джордж Озбърн, който усети в цялата работа още свежи приходи за Острова. "Това е ясен сигнал, че големите киностудия се завръщат във Великобритания", заяви Озбърн. В новите епизоди ще видим вече остарелите, но все още вълнуващи Харисън Форд и Кери Фишър, която ще получи шанс да се върне отново в световното кино с образа на принцеса Леа. Тя ще е изоставена в старчески дом и малко трудно ще се навие на приключения, но все пак това ще се случи.

Очакват ни и цяла раса от Чубаци, които ще мучат по характерния си начин поне в един от епизодите. "Дисни" ще се справят по-добре от мен. Завещахме тази история на младите и всяко поколение трябва да разкаже сагата по свой начин", каза наскоро пък архитектът на най-великата поредица Джордж Лукас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай