Нови секс символи в „Откраднат живот“

Неда Спасова и Филип Буков демонстрират перфектни фигури в любовните сцени

Нови секс символи в „Откраднат живот“ | StandartNews.com

„Откраднат живот“ продължава да произвежда секс символи. Неда Спасова от театър „София“ демонстрира абсолютно перфектна фигура в еротичните кадри с Филип Буков, чиито „плочки“ конкурират изваяните мускули на Наум Шопов. Актрисата, чиято сестра Кая Райкова най-после се престраши да прави любов със скандалния уролог д-р Хаджихристев, даде заявка за промяна, още когато в началото на сезона блесна с изрусени кичури в прическата си, а по сценарий започна да тренира танци на пилон. Самата Неда обаче е доста смутена от отзвука на страстните кадри. Тя сподели в социалните мрежи вълненията в собственото й семейство по темата. На хубавата жена й се наложило да се обяснява на брат си, който й звъннал възмутено по телефона с думите: „Гледам ти задника по телевизията!“. Тя веднага му дала указания – шестгодишната й любима племенница Нинка да не гледа! Но се оказало, че било късно – малката сладурка въртяла епизодите по няколко пъти.

Сега феновете на „Откраднат живот“ все по-активно се питат дали тръпката между съвършената екранна двойка Спасова-Буков няма да се пренесе и зад кадър.  Те обаче са само добри колеги, твърдят от сериала на Нова телевизия. Неда, която преди време преживява сложна връзка с мъж, който не само й изневерява, но и я завлича с пари, все още лекува рани – точно като своята героиня.

Филип, който е отличникът от последния клас на Стефан Данаилов в НАТФИЗ, пък има сериозна дама на сърцето си – при това отдавна. Тя няма общо с професията му, а притежава няколко дипломи за мъжки специалности в енергетиката. Атлетичният чаровник е не по-малко амбициозен – така е възпитан от Ламбо: да не се отказва от нито една възможност, от нито един жанр, винаги да сграбчва мига. Завършилият Класическата гимназия Филип се кани да продължи и завърши образованието си във Философския факултет на Софийския университет „Свети Климент Охридски“, което прекъсва, за да влезе в Академията.  Другата му страст са спортовете - той е високо оценен като спаринг партньор от самия Тервел Пулев. Тренира възможно най-екстремните дисциплини и е от най-успешните каскадьори до преди коронакризата. Мечтае за собствен проект, в който да покаже различните си дарби. Винаги следва неписания завет на Мастера: Светът е джунгла – само от теб зависи дали ще си лъв или заек. „Имах щастието да бъде почти до сетния му дъх около него“, споделял е Буков, който има и нов мерак - да завърши курс за планински  спасител.    

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай