Нова мода: тайни сватби

Нова мода: тайни сватби  | StandartNews.com

Козев и Турийска си казаха "да" на плажа, Солтарийски и гаджето му пред Слави

Сватбите, далеч от любопитните хорски очи, стават все по-предпочитани сред родните знаменитости.

Преди ден на интимна плажна церемония поетесата Гери Турийска каза "да!" на половинката си Ясен Козев. Композиторът и председател на "Музикаутор" заведе любимата си до олтара навръх рождения й ден, а ритуалът бил достъпен само за тесен кръг от техни близки. "За всички приятели, които питат защо не сме им казали, уточнявам - дори и аз не знаех, че сватбата ще се падне на рождения ми ден. Ясен беше подготвил всичко и наистина превърна празника в незабравим! Благодаря на кумата си за малките и големи конспирации, които беше съчинила за нас. Нищо по-романтично не ми се е случвало никога!", написа Турийска във Фейсбук. С Ясен очакват съвсем скоро на бял свят да се появи и първото им дете. Козев има още двама синове от връзката си с певицата Йоана Захариева, с които Гери се разбира прекрасно.

Борис Солтарийски и любимата му Аделина Димитрова, с която чакат първата си рожба по Коледа, също са се венчали тайно, шушукат в музикалните среди. Те са се бракували миналия петък само пред роднините си. Шефът Слави Трифонов също вдигнал наздравици за младоженците, поканени били и други от колегите от шоуто. Аделина и Борис се загаджили по време на риалити формата "Умна и красива", на който певецът беше водещ.

Междувременно стана ясно, че Христина, по-малката дъщеря на Христо Стоичков, е получила ултиматум от баща си - първо да вземе диплома и после да се омъжи, твърдят близки на момичето. Тя получи предложение за брак от хърватина Лука Белич преди месец. Засега сватбата се планира за догодина през лятото, защото Камата държал щерката му да се изучи докрай. Тя е възпитаник на университета в Остин. Церемонията вероятно ще бъде в Умаг - курорта, който е родно място на младоженеца. В същото време се разчу, че Васил Петров бие отбой и няма да минава под венчило, твърдят светските наблюдатели.

На холивудския фронт сватбените интриги също се вихрят с пълна сила. Последната клюка е, че Анджелина Джоли категорично отказала да се омъжва за Брад Пит. Въпреки факта, че те са официално сгодени, а на безименния пръст на актрисата блести впечатляващ пръстен с диамант, по-нататъшно "административно" развитие на отношенията им не се очаква. "Сватба няма да има. Нямаме никакви подобни планове", обяви Джоли наскоро.

Тези дни излязоха и подробности около дългоочакваната венчавка на Джордж Клуни и възлюбената му Амал - церемонията ще бъде отразена в списание "Вог", а младоженецът ще носи смокинг на Армани. Главната редакторка на списанието Ана Уинтур е сред поканените гости. Самото тържество е планирано за 20 септември във Венеция. 53-годишният Джордж Клуни и 36-годишната Амал Аламудин обаче са подготвили поредица от големи партита преди и след венчавката. Източник от обкръжението на бъдещото семейство разкри, че булката най-вероятно ще носи рокля, сътворена от Оскар де ла Рента. Клуни ще организира превоза на Армани и екипа му от Милано до вилата си на езерото Комо, за да може моделиерите за облеклото на младоженеца и останалите мъже на сватбеното празненство да се погрижат добре за стила им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай