Нова черна серия на самоубийства край морето

Нова черна серия на самоубийства край морето | StandartNews.com

Варна. Черната хроника на самоубийствата във Варна продължава. Два трупа на  бяха открити през уикенда преди молитвата на Аспаруховия мост за жертвите на самоубийства. 

Варненец е подал сигнал, че е видял тяло на обесен  мъж в двора на бившата дискотека "Спайдър" в Морската градина, съобщиха от полицията. При огледа на място е установено, че трупът е на 36- годишен мъж ,който сам си е сложил примката.

Самоличността му е установена. Извършен е оглед от съдебен лекар и предстои тепърва да излезе медицинска експертиза. По случая е образувано досъдебно производство, но няма улики за умишлено причиняване на смъртта, уточниха от Областната дирекция на МВР.

Вторият случай, завършил фатално, е регистриран в село Константиново. В дома си се е обесила 36-годишна жена. Безжизненото тяло е открито в двора на къщата, но се са открити улики за престъпление. Според съседи младата жена е живеела при родителите си, имала психични проблеми.

Двете самоубийства се случиха ден преди освещаването на Аспаруховия мост. В неделя  в най-високата точка на съоръжението на 55 метра височина, откъдето най-често се хвърлят жертвите на депресия и отчаяние, Варненският и Великопреславски митрополит Кирил отслужи водосвет за здраве и заради пострадалите и загинали в пътни инциденти и зачестилите самоубийства.

В клиниката по токсикология във Военно-морска болница във Варна е спасена 80-годишна жена, решила да сложи край на живота си с коктейл от хапчета и алкохол. В неделя вечер докторите са върнали от оня свят момиче на 14 години, което се нагълтало с хапчета и направило опит за самоубийство.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай