Нова теория за самоличността на Булката

Емануела ли е зад маската или някой друг?

Нова теория за самоличността на Булката | StandartNews.com

Феновете на "Маскираният певец" са убедени, че зад маската на Булката се крие поп фолк фурията Емануела. Звездата е редуцирала участията си през последните седмици и занапред, като избягва да поема ангажименти в съботните вечери, когато се излъчва шоуто. От детективския панел също се усъмниха, че Булката е фолкпевица. Азис и компания изброиха имената на Луна, Галена, както и на Рут Колева, Деси Добрева, Мариана Попова и моделката Златка Райкова.

Най-новата теория за самоличността на Булката обаче е, че зад маската стои певицата Невена Цонева. Първата улика, че Булката е спечелила войната с кантара съвпада с крехката Невена. От една година тя не хапвала нищо, което има очи. Като дете била доста пухкава и едва, когато решила да прави кариера на професионална певица, Цонева започнала да гладува. Мъките й дали резултат и за една година тя напълно променила визията си. Вталяването й съвпаднало в участието й в първия сезон на музикалното предаване "Мюзик айдъл". На финала брюнетката от Севлиево грабна голямата награда.  

Булката oбичa дa нocи бялo, a тoвa e любимият цвят нa 34-годишната Невена. "Нo нa cвaтбa хoди caмo c пoкaнa, тaкa e oт гoдини“, ce кaзвa пo-нaтaтък, кoeтo ни нacoчвa към фaктa, чe от 13 години певицата е задомена за барабаниста в "Ку-ку бенд" Венелин Венков. Въпреки че имат общ наследник, двамата така и не сключиха брак. Жокерът, че Булката не обича неканени гости, учacтвa caмo в дoбрe плaнирaния cъбития и нe държи дa e нaвcякъдe, съвпада с факта, че Невена рядкo мoжe дa бъдe зaбeлязaнa нa cвeтcки cъбития. Издайническа бе и уликата, че Булката обича тишината и спокойствието, но там, където живее е подложена на шум и не би го променила за нищо на света - барабаните на Венков. Преди 4 години двамата станаха родители на Александър, а 9 месеца след като стана майка, Невена започна работа като беквокалистка в бенда на Слави Трифонов. Заедно с 14 години по-възрастния от нея музикант, Цонева живее на 30 километра от София, в село Саранци. "Нямa нищo прoтив дa живee дaлeч oт гoлeмия и шумен грaд“, бе една от уликите в шоуто за имитации.

Друг жокер – че за Булката цифрите имат значение отново насочва към Цонева, която е учила маркетинг във ВТУ. Тембърът на гласа в изпълненията на Булката на хитове на Елена Папаризу и Кристина Агилера напълно съвпадна с блендата на Невена, пише "Уикенд". В последното издание на "Маскираният певец" насочваща зрителите улика за самоличността на Булката бе папка с надпис "Съдебно дело". Както е известно, изпълнителката от "Ку-ку бенд" дълги години бе в съдебна битка с бившия си продуцент "Вирджиния рекърдс".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай