Нова отмъкна любим кадър на бТВ. Война в ефира

Български козунак с роза и какао е хит в Дубай, каза топ кулинар

Нова отмъкна любим кадър на бТВ. Война в ефира | StandartNews.com

Нова война в ефира пламна между двете най-рейтингови телевизии у нас. Нова телевизия удари по най-милото bTV. Навръх Великден Нова нанесе поредната порция горчивина на конкурента си. Причината е, че в ефир излъчи един от най-колоритните кадри на bTV – шеф Силвена Роу, предаде БЛИЦ.

В момента шеф Роу вече не се подвизава в никоя медия, а се занимава с кулинария в Дубай. Това всъщност е вторият готвач, който се приближава към Нова тв след активна работа при конкуренцията.

Най-явният пример за това е водещият на Hell’s Kitchen Виктор Ангелов. Както той, така и Роу бяха водещи в конкурентното Masterchef, но напуснаха.

„Христос Воскресе, Българио! Празник е и световната тенденция относно здравословното хранене, не е да се заменя захарта, а да се намалява количеството й“, каза шеф Роу в ефира на „Събуди се“.

„Козунакът пред мен е направен с българска роза и какао. Тази комбинация е уникална. В Дубай това е истински хит. Българите идват тук, за да си хапнат“, заяви Роу.

По думите й яйцата и месото са чудесни протеини.

„Ако преядем с тези качествени продукти, не е краят на света. Гледайте да готвите със зехтин. Олиото и всички мазнини, които идват от семе, са много неполезни за нас. Намалете захарта. Ако рецептата изисква 300 грама захар, намалете я на 200 и вижте какво ще стане“, посъветва готвачката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Йокин
преди 1 седмица

Линда кирева,що се РЕПЧИ ТЪЙ!!!С ИЗМИСЛЕНИТЕ КОЗУНАЦИ!!!

Откажи
Ели
преди 1 седмица

Защо бе смотаняко, като ти е скъпо, не купува. Или гроздето е твърде кисело?! https://media.tenor.com/qj0P4rPdlksAAAAM/ha-ha-ha-hahaha.gif

Откажи
Иванов
преди 1 седмица

Аман от шеф готвачи по тези телевизии че вече и роу голямата болка на бТВ тая отдавна не е кадър на бТВ да си я взимат новата,но проблема е че на немалко хора и. Втръсна да гледат нагласени тричасови кулинарии

Откажи
Luba
преди 1 седмица

Козунаците на Линда са за диабетици! Скъпи са защото материала е скъп, много са вкусни!

Откажи