Нова любов за любим роден актьор след драматична раздяла

Самоличността на избраницата му още е тайна

Нова любов за любим роден актьор след драматична раздяла | StandartNews.com

Две години, след като Бойко Кръстанов се раздели с колежката си Виттория Николова, която го заряза и се омъжи за друг, актьорът срещна нова любов.

Както е известно, Кръстанов имаше дългогодишна връзка с Николова, но тя се омъжи за музиканта Божидар Василев през 2022 г., а на сватбата бяха поканени много звезди от актьорското съсловие, сред които Радина Кърджилова, Деян Донков, Ирмена Чичикова и други. Както може да се предположи, Бойко не беше в списъка с гости, макар че не чак толкова отдавна актрисата разправяше, че винаги ще го обича.

Звездата от "Съни бийч", който се изявява всяка неделя и като водещ на играта "Това го знам" по БНТ, започна много активно да пътешества по света и това явно не само прояснява съзнанието му, но го отдалечава и от любовните терзания. Кръстанов обиколи Европа, а после стигна чак до Япония. А негови колеги от театъра издават, че освен с пътуванията, съзнанието на Бойко Кръстанов е заето и от нова жена.

Засега обаче, актьорът се старае да е дискретен, не е казал и думичка за това която е жената до него, не я е показвал още и в публичното пространство. Единственото, което се знае за момента е, че и тя е артистична като него, пише "Хотарена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай