Нова любов за две зодии, дъжд от пари за друга

Ето какво вещаят звездите

Нова любов за две зодии, дъжд от пари за друга | StandartNews.com

Нова любов чака две зодии днес. Те ще имат емоционални и незабравими преживявания. Не в чувства, а в пари, ще се къпят в същото време представителите на един от земните знаци. Какво вещаят звездите? Вижте дневния си хороскоп, представен от Марица.бг

ОВЕН - Не очаквайте услуги или помощ от приятели. Въпреки, че денят ще ви е много натоварен, ще трябва да постигнете целите си сами. Ще успеете да се справите с повечето неща и мнозина ще бъдат впечатлени от успеха ви. Единствената област, в която могат да възникнат трудности, са финансите.

ТЕЛЕЦ - Днес ще свършите отлична работа. Ще разрешите проблем, който е притеснявал както вас, така и вашите близки. Възможно е да получите помощ от хора, от които най-малко сте очаквали. Парични приходи ще внесат известно спокойствие в делата ви. Очаква ви начало на романтична история.

БЛИЗНАЦИ - Ще имате време да свършите много от задачите си. Денят ще бъде ползотворен и подходящ както за ново начало, така и за завършване на стари проекти. Ще се справите с неща по-бързо отколкото сте очаквали и ще ви остане време за някои не особено важни, но интересни дейности.

РАК - Очертава се един динамичен ден. От сутринта ще ви стане ясно как да решите натрупалите се проблеми. Ще има желаещи, които да споделят своя опит. Опитайте се да се вслушате в добрите съвети. Това ще ви помогне да избегнете грешки. Следобед ще се наложи да потушавате семейни разногласия.

ЛЪВ - Събитията от този ден ще ви помогнат да определите плановете си за бъдещето и приоритетите си. Със сигурност ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите. Обръщайте внимание на дребните неща. Дипломатичността ще ви помогне при общуването.

ДЕВА - Ще имате шанс да поправите някои стари грешки и няма да го пропуснете. Решенията, които вземате днес, могат да играят важна роля в живота ви. Разбирайки това, не трябва да бързате. Дайвайте си време да съберете повече информация и да помислете за всичко, после съставяйте план за действие.

ВЕЗНИ - Този ден няма да бъде пропилян, ако се опитате да решите най-важните си задачи сутринта Ще приключите с неща, за които сте хвърлили много енергия. За сериозен и отговорен бизнес това не е най-добрият ден, така че заложете на рутинната работа. С покупките е по-добре да не избързвате.

СКОРПИОН - Денят няма да бъде особено ползотворен. Не трябва да се оплаквате от съдбата, защото звездите са ви подготвили много приятни изненади. Ще се насладите на срещи с приятели или стари познати, които, макар и да не са ви близки, ще ви донесат положителни емоции. Покупките, дори и непланирани, ще бъдат успешни.

СТРЕЛЕЦ - Ранната сутрин ще изглежда доста зле. Но влиянието на положителните тенденции бързо ще набере сила и ще почувствате промяната. Ще се отворят нови възможности, които не бива да пропуснете. Ако се заемете с нов бизнес, със сигурност ще се справите перфектно. Следобедът ще бъде успешен в много отношения.

КОЗИРОГ - На сутринта ще трябва да бъдете тактични, деликатни и спокойни, за да избегнете стресови моменти във взаимоотношениеята си с другите. По-добре е да отложите сериозните разговори и да не обсъждате въпроси, които могат да предизвикат разногласия. Благоприятното време за тях ще дойде по-късно.

ВОДОЛЕЙ - Денят ще донесе приятни срещи. Днес ще ви бъде лесно да привлечете вниманието на другите, да ги заинтригувате и да ги завладеете с идеите си. Ще направите добро впечатление на всички, на които искате да се харесате. Случайно запознанство ще постави началото на романтична история.

РИБИ - Денят ще бъде по-подходящ за релакс и забавление, отколкото за работа. Ще бъде трудно да се концентрирате и да се настроите сериозно. Ще се почувствате весели и енергични, щом се отвори възможност да се видите с приятели, да посетите интересни места или да се върнете към старо хоби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай