Ния-Косара с изповед. Какво каза за Ергена

На 21 години съм и може да научиш много от такъв формат, призна младата дама

Ния-Косара с изповед. Какво каза за Ергена | StandartNews.com

Ния-Косара сподели в ефира на bTV емоциите си след напускането на романтичното риалити "Ергенът".

„Виктор се разплака, когато се разделяхме, защото действам по-емоционално на хората. Той е прекрасен човек, много го харесвам и уважавам! Не съм била влюбена в него, защото изолацията ми подейства и мислех повече за себе си, гледах да се изолирам от останалите. Записах се за участие най-вече заради социалния експеримент. На 21 години съм и може да научиш много от такъв формат“ – призна Ния-Косара пред Сашо Кадиев.

„До влизането си в "Ергенът" не се смятах за емоционално интелигентна, защото бях много крайна, черно-бяла. Там обаче се научих да балансирам емоциите. Да живееш с 20 жени е ужасно! Крещят, плачат, храната не им харесвала, косата, грима – всичко това те натоварва. Имало е дни, в които не мога да понасям нито една от тях. Сега сме си близки с почти всички. Няма скандали и дразги между нас, просто с някои не се виждаме“ – сподели младата дама, която работи като PR за известен моден бранд.

Тя допълни, че не се сърди на Ева, която получи бяла роза и така получи право да я измести от среща с Виктор.

„Във визитката признах, че плаша мъжете, защото по време на снимките бях афектирана от последната си връзка. Бившият ми приятел каза, че го е страх от мен. Да, аз съм си труден характер, но работя върху себе си много усилено“ – призна Ния-Косара.

„Имам си сериозна фен база. Дори едно момче ми писа, че ми вижда простора и вече съм изплашена, дърпам завесите... Не съм обвързана. Живея сама, но откакто не можах да си закача пердетата, защото дори и със стол не стигам, си казах „Да, трябва мъж“ – сподели Ния, която е завършила Националното музикално училище с профил „Поп и джаз пеене“.

Тя е създала своя авторска песен, но смята, че е рано да я представи пред публика. Любимата й българска певица е Мария Илиева, а от чуждите – Ета Джеймс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай