Ники и Алисия в обща акция

Ники и Алисия в обща акция | StandartNews.com

Алисия и Ники Михайлов са отново заедно и в момента са на романтична почивка в Гърция, твърдят техни близки. На плажа, при залез слънце и под звуците на нежно пиано националният вратар е предложил брак на певицата, пише Hotarena. Може това да е и поредният пиар, главно за попфолкаджийката, защото двойката обяви, че се разделя в началото на годината. Оттогава нито един от двамата не е афиширал нова връзка. Преди пет дни Алисия замина на участие в Лондон, а два дни по-късно Михайлов постна клипче как пътува за Гърция. Мистериозна дама снимаше футболиста, докато пееше гръцки песни, и сега се твърди, че тя всъщност е била именно Алисия. Двамата са се сдобрили преди два месеца, предполагат техни близки. Други пък подозират, че никога не са се разделяли и всичко е било за пред медиите.

Точно преди година вратарят разкри, че с фолкпевицата нарочно измислили сагата с раздялата им, за да спрат писанията за личния им живот. "С Алисия винаги сме били заедно. Личният живот отдавна съм спрял да го коментирам. През лятото се създават хиляди сензации и решихме, че е по-добре и за мен, и за нея да се спасим от цялото това внимание. Казахме, че оставаме приятели - и дотук. Всъщност никога не сме били разделени", призна Ники Михайлов.

Валери Божинов и Николета също са се сдобрили. Този слух тръгна след появата на снимка във фейсбук, на която тя е положила ръка върху тялото на футболиста. Но побърза да пoяcни пoд фoтoca, чe тя и Baлepи нe ca зaeднo, a тoвa билo пpocтo пoдкpeпa oт нeйнa cтpaнa зapaди нoвия тpaнcфep нa бившия й в "Партизан". Иначе били в oтлични oтнoшeния - въпpeки paзвoдa, чийто финал е след няколко дни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай