Ники Кънчев с първи подробности за новото си шоу

Известният журналист и водещ се завръща в ефира

Ники Кънчев с първи подробности за новото си шоу | StandartNews.com

Известният журналист и водещ Ники Кънчев се завръща в ефира с ново предаване. Куиз шоуто ще се излъчва всеки ден, от понеделник до петък, от 18.00-19.00 часа по Нова телевизия.

През 2001 година за първи път стартира култовното и актуално и до днес предаване "Стани Богат". Новото шоу ще бъде "надграждане" на обичаното предаване. То вече съществува в САЩ, Англия и Гърция.

В шоуто ще са необходими знания, интелект и бърза мисъл. Ще има 4-ма души преследвачи, които ще "пречат" и ще "ядат от парите" на участниците. Те ще са са под кодовите имена: "Дама пика", "Черният рицар", "Мъдрецът" и "Професорът". Ще наказват всяка грешка и всяко незнание, в добрия смисъл на думата - разказва Ники Кънчев.

Имената им са Миглена Драганова и Мартин Иванов от "Последният печели", Любомир Братоев, участник в "Стани богат", и Пламен Младенов, получил най-висок резултат в предаването "Спортисимо" (БНТ) през 2018 г.  Всеки епизод от предаването ще бъде сам за себе си, няма да има продължение в друг ден.

В играта ще има 4-ма участника, които ще застават срещу водещия Ники Кънчев. Те ще отговорят на колкото се може повече въпроси в рамките на една минута, пише woman.bg. Всеки верен отговор ще им носи 500 лева. Сумата, изкарана през тази една минута, ще се натрупва, след което трябва да застанат пред преследвача, който ще им предложи изкусителна или не толкова оферта. Цялата технология ще стане ясна след старта на играта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай