Ники Илиев: Женен съм за работата си

Надявам се този период да не продължи прекалено дълго, споделя актьорът, продуцент, режисьор и сценарист

Ники Илиев: Женен съм за работата си | StandartNews.com

 

 

„В момента нямам връзка. Точно сега съм женен за работата си. Но все пак се надявам, че този период няма да  продължи прекалено“, сподели Ники Илиев в „Папараци“ броени дни преди премиерата на четвъртия си филм – „Завръщане“. Актьорът, сценарист, продуцент и режисьор вече е в нормални отношения с бившата си съпруга Саня Борисова, с която бяха заедно 10 години. „Обяснимо е, че след толкова дълго време нямаше как да се разделим напълно щастливи. Така че за кратко нещата не бяха гладки, но сега всичко е балансирано - и двамата преодоляхме негативните настроения и си говорим“, категоричен е още той. И отрече романс с младата и красива Евелин Костова, която играе в най-новата му лента. „Подобни писания много ме забавляват. Преди се притеснявах. В един момент обаче си казах: „Какво ще стане, ако не ми е кофти от нещата, които пишат за мен. От една година статусът ми е по-свободен и е нормално да се тиражират подобни работи“. 

Ники коментира и своето витилиго. "Може да съм грозен по много други причини, но не и заради болестта. Виждам хора с витилиго по улиците, в магазините... Така че обидите към мен потискат и тях. Аз съм окей с петната по ръцете и лицето - това е просто още един цвят на характера. Всеки дефект трябва да бъде превръщан в ефект“.

„Завръщане“ тръгва по екраните на 18 октомври. Това е третият филм на Ники Илиев с Орлин Павлов, като този път той и пее. Освен Башар Рахал, Александър Кадиев, Диляна Попова, пред камерите застава и възможно най-тежката кавалерия: Стефан Данаилов. „От предишните си филми вече имам известен опит с големи звезди – с Кристоф Ламбер, с Микеле Плачидо... Така че, когато застанах пред Ламбо, си мислех единствено, че трябва да свършим работа, за която сме се събрали. Той знае много повече от мен за киното, но аз пък знам всичко за филма. Така че го помолих за малки корекции - Ламбо каза, че не е проблем и беше страхотно. Когато той беше на терен, ставаше някак си по-тихо“, коментира още Ники Илиев.      

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай