Невероятно! Как обърна живота си един барман

Промяната на посоката е пълна, като Папи прави смел ход

Невероятно! Как обърна живота си един барман | StandartNews.com

Собственик на заведение, бивш барман, заменя коктейлите с писалката. Създателят на варненското CHERVILLO Lounge Bar & Club, младият барман Пламен или по-познат като Папи, стъпва на новото си поприще с издаването на първата си книга.

"Изповедта на един барман - началото" е част от трилогията, в която авторът описва своя житейски опит по пътя си на духовно пробуждане. Историята показва наяве доста интересни факти, обстоятелства и пикантни моменти от живота на един барман, както и от ресторантьорския бранш. Всеки ще има възможност да разбере за цената, която плаща едно момче, за да работи мечтаната професия.

Според бившия лектор на най-реномираната школа за бармани в страната, духовното пробуждане е неизменна част от бъдещето и ще изиграе ключова роля, както за самосъхранението, така и за развитието ни. Съветва всички да не губят време и да се потопят в това върховно изживяване.

Крехката възраст - едва на 33 години, житейският опит и съвременният поглед на младия писател дават възможност да предостави, така важната информация на разбираем език, която да бъде асимилирана от всеки, без значение квалификация, възраст, бранш или социално положение, пише Petel.bg..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай