Невероятен случай! Бизначки се събраха без да се познават 19 години

Ето я историята

Невероятен случай! Бизначки се събраха без да се познават 19 години | StandartNews.com

Ейми и Ано са еднояйчни близначки от Грузия. Малко след раждането си са отнети от майката и продадени на различни семейства. Години по-късно, те се откриват случайно, благодарение на видеоклип в TikTok.

Историята започва, когато двете са на 12 години. Ейми Хвития е в къщата на кръстницата си и гледа любимото си телевизионно предаване "Грузия търси талант", когато забелязва момиче, което танцува и изглежда точно като нея.

"Започнаха да звънят на майка ми и да я питат: "Защо Ейми се явява в предаването под друго име?", разказва тя. Майка ѝ приема случващото се за комично и отвръща, че всеки си има двойник. 

Седем години по-късно, през ноември 2021 г., Ейми публикува видеоклип в TikTok, на който си пробива веждата. На 320 км от нея, в Тбилиси, друга 19-годишна млада жена Ано Сартания получава видеото, препратено от приятел с думите, че момичето прилича много на нея. 

Ано се опитала да намери профила на Ейми в социалните мрежи, но без успех. Споделила видеото в университетската си група, в случай, че някой може да помогне. Неин познат видял съобщението и ги свързал във Facebook

Ейми веднага разбрала, че Ано е момичето, което е гледала преди толкова години в "Грузия търси талант". "Толкова дълго те търсих!", написала тя. В отговор от Ано получила: "Аз също".

Двете момичета разбират, че са сред хилядите бебета в Грузия, откраднати от болници и продадени, някои от тях още през 2005 г. Въпреки официалните опити да се разследва случилото се, все още никой не е бил подведен под отговорност. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Mass
преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи