Неузнаваема! Това ли е жената на Станишев

След два месеца тя ще навърши 52 години

Неузнаваема! Това ли е жената на Станишев | StandartNews.com

След два месеца тя ще навърши 52 години, но лицето, което показа днес, смая всички. Става дума за Моника Станишева, жената на Сергей Станишев, която изглежда поне с 15 години по-млада и значително разхубавена.

Снимките й, дело на професионален фотограф, взривиха мрежите и с право. Ако не сме наясно, че това е Моника и не прочетем името й, ще има да си блъскаме главата кого точно гледаме.

Най-голямата промяна е в косата и в лицето на Моника. Тя винаги е била с къса коса и някак сива причесчица, но днес е уау - дълга до кръста и гъста коса на букли, досущ като русалка. Категорично в нея са поставени екстеншъни, но признаваме, че всичко е изпипано прецизно и без излишни натруфености.

Същото се отнася и до лицето й, което е коренно променено, но пак с мярка. Кожата на Моника Станишева е видимо блеснала, без бръчки и сухи участъци, което сочи, че е била редовна при най-добрите дерматолози. Корекции също не липсват, но са направени опитно и промяната не е гротеска.

Със Сергей Станишев са заедно от десетина години като скоро ще празнуват така наречената "розова сватба". Въпреки че е родител на четири деца, Моника си е с все същото тяло на манекенка пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай