Неувяхващата класика в модния гардероб

Стилен, универсален, неподвластен на времето – модерният гардероб днес наистина е в състояние силно да ни впечатли.

Неувяхващата класика в модния гардероб | StandartNews.com

Стилен, универсален, неподвластен на времето – модерният гардероб днес наистина е в състояние силно да ни впечатли. Тенденцията е той да включва повече елементи от този тип облекла, които стилистите определят като „неувяхваща класика“. Нека видим кои тоалети заслужават най-голямо внимание и дамският сайт HubavaJena.bg определя като една страхотна инвестиция във вашия стил.

Бели тениски

Що се отнася до ежедневната визия, определено белите тениски държат първото място в класацията на вечните облекла. Без значение от възраст и социално положение, всяка дама следва да има в гардероба си поне една бяла тениска, която изглежда еднакво добре в различни комбинации – с дънки, спортно-елегантни панталони, поли с различна дължина, кожено яке, пуловер или друга връхна дреха. Най-добре е да се избират модели, изработени от достатъчно плътен и висококачествен памук.

Облекла от деним

Те добавят много шик към всяка визия и същевременно са супер удобни.

Изключително здрави, което ги прави трудни за износване, затова и са в състояние да изглеждат като чисто нови много дълго време.

Дрехите, изработени от деним, се харесват на всекиго – както на господата, така и на дамите; младите ги обожават, а тези в по-зряла възраст също не пропускат да се насладят на комфорта им. Денимът е много популярен избор за изработка на най-различни части от гардероба – якета, ризи, рокли, дълги и къси панталони. Списъкът е безкрайно дълъг. Безспорно, най-популярни си остават класическите дънки, които и този сезон идват със страхотна визия. Осигуряват не само изключителна елегантност, но и са много практичен избор за ежедневието. В наши дни дънките са горещо препоръчвани от световните стилисти и това не е случайно. Модерните дънки например, в комбинация с кашмирен пуловер, веднага ще добавят много блясък към външният ви вид. А съчетанието на дънки и кожено яке е още един перфектен избор, който никога няма да излезе от мода.

Тренч

Наричат го още символа на шика. Всички жени обожават да носят тренч заради неговата семпла, но елегантна визия. Той е едновременно практичен и луксозен.

Съчетава се идеално както с дънки, така и с по-официални тоалети.

Малка черна рокля

Когато една жена бърза за се приготви за каквото и да било събитие и няма време за губене в търсене на какво точно да облече, малката черна рокля винаги се явява като едно истинско спасение. Супер модерната, стилна и многофункционална малка черна рокля ви дава възможност да изграждате с лекота всякакви стилове и да изглеждате винаги уникално.

Дали като избор за облекло за офиса, за ежедневието, или използвана като вечерен тоалет, тя е просто неотразима. Може да се комбинира с голямо разнообразие от аксесоари – както в стилово отношение, така и по отношение на цветовете.

Късата черна рокля е покорила стилистите още преди почти сто години, благодарение на Коко Шанел и оттогава си остава на върха на популярността, а присъствието ѝ е силно забележимо във всеки един следващ сезон. Разбира се, модните малки черни рокли 2020-2021 имат известни разлики от класическия модел и това е напълно естествено – все пак от дебюта на „госпожата“ е изминал цял век!

Модата не стои на едно място, а е в постоянно търсене на нови и модерни решения, които ще внесат в облеклото още повече изтънченост. А и всеки моден дизайнер внася известни промени, предлагайки на модния свят своята собствена интерпретация на класическите канони. Но едно е сигурно - колкото семпла е малката черна рокля, толкова повече комбинации можете да направите с нея. Тя е нещо като основа, върху която всяка дама може да изгради и допълни по невероятен начин своя личен стил.

Нюансите следва да се търсят при избора на обувки, бижута, чанти и други аксесоари, както дори и в стила на прическата, цвета на косата и дори правилно подбраните лак за нокти и червило. Защото оценката на всяка една визия е комплексна и в зависимост от всеки един дребен детайл.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай