Нети се качва с булчинска рокля в самолет

Тя и Дони отлетяли веднага след сватбата си за Париж

Нети се качва с булчинска рокля в самолет | StandartNews.com

Дони и Нети са една от най-обичаните влюбени двойки на българската музикална и театрална сцена. Те са заедно от две десетилетия и в ефира на bTV споделиха как се отразяват годините на любовта и брака.

"В началото всичко е спонтанно. Сега в момента освен любов има и уважение. Връзката еволюира", категоричен е Дони.

Преди 20 години Нети предложи брак на Дони в Народния театър, където гилдията се беше събрала за раздаването на наградите "Икар". Развълнуваната млада жена толкова се притесни, че дори не можа да се сети дали Дони трябва да се "ожени" или "омъжи" за нея. Но интересните истории около брака им не приключват. Те няма да забравят и казването на заветното "да".

"Пак се изложих", признава Нети. "Госпожата, която ни "бракуваше", реши, че ѝ правим номер. И двамата сме левичари и когато Дони се подписа в голямата книга, аз трябваше да я хвана и да я обърна, за да се подпиша също".

Не стига това, но и когато била попитана дали ще се омъжи за Дони, Нети извикала с много писклив глас "да", въпреки че преди това го била репетирала многократно. Сватбата им обаче не е била традиционна, тъй като едно от нещата, които най-много отблъскват Дони от сватбите, са били ритуалите.

"Бил съм на стотици сватби от дете насам. И съм виждал, че на всички сватби имаше толкова голямо желание на младоженците да угодят на гостите, че самите те забравяха да празнуват. Затова ние от самото начало бяхме решили, че няма да има подобно тържество, а веднага, тя с булчинската рокля, а аз с костюма, ще заминем за Париж. Което и направихме", спомня си Дони.

Нети се е качила с булчинската рокля на самолета и се е радвала на специално отношение. С типичното си чувство за хумор двамата посъветваха зрителите, които планират да пренасят наркотици зад граница, да направят същото, тъй като никой няма да се усъмни в тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай