Нешка: Ванга ми предсказа всичко

Само едно нещо не се случи, но то беше по мое решение, разкри легендарната треньорка

Нешка: Ванга ми предсказа всичко | StandartNews.com

„Много битки можех да пропусна, повечето бяха напразни... Всичко, което Ванга ми предсказа, се случи. Само едно нещо не се случи, но то беше по мое решение. Няма да казвам какво... 75 години са много време за тази земна дрешка, каквато е нашето тяло. В същото време за учене и придобиване на опит 75 години са нищо. В този живот много неща не научих. Основното, което не научих, е как да се предпазвам от хората, как да ги разпознавам“, сподели Нешка Робева по случай рождения си ден пред Венета Георгиева от „Преди обед“.

Тя призна, че гимнастиката вече не е спортът, който е харесвала.

„Някакви кифли се носят, мамите ги харесват, има дантелки и финтифлюшки, но истинският спорт, който създава личности, вече не го виждам. Съжалявам“, коментира откровено Нешка.

„Сега живея сама и установявам, че това ми харесва. Отчитам, че не съм общителен човек. На младини бях срамежлива, а хората го тълкуваха като надменност, обиждаха се“, сподели легендарната треньорка.

„Чешитка е! Може да те ядоса внезапно, да те накара да спориш, но винаги имаш респект към нея. Труден характер, но безспорен“, коментира за нея Георги Тошев, творчески директор на предаването.

"С този характер успехът никога не е траен. Сега, когато живея сама, и установявам колко това ми харесва, отчитам за себе си, че не съм общителен човек. Притеснителна съм. Когато бях по-млада, наистина бях по-срамежлива. Хората го тълкуваха като надменност и се обиждаха. Аз не можех да преодолея себе си, за да се правя, че съм приятел с всички. Ужасно ме притесняваше и сега ме притеснява. Аз не отдавам толкова голямо значение на това, което върша, защото смятам, че ми е дадено. Дава ми се, за да го направя. Там, където има зрелища, има популярност. Аз никога не съм тичала подир зрелищата, освен в спектаклите", заяви Робева.

"Тази пандемия за мен беше прекрасна, защото ми помогна да се отдалеча, да установя колко много съм изгубила, като съм се откъснала от природата. В крайна сметка аз реших, че толкова, колкото ми остава да живия, колкото ми е дадено, искам да бъда там, където е естествената страна на хората. Онзи ден садих домати, пипер, тиквички, семена на цветя, плевя, копая. Какво ли не правя?! Отглеждам животинки. В селото има и прекрасни хора, има и други. Има хора, които спасяват изхвърленото в кашон животинче, а други, които от джиповете карат и стрелят. Има всякакви хора, но аз имам контакт със свестни хора", сподели още Робева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай