Понеделник,

Nescafe 3 in1 връчи наградата на младата хип-хоп звезда Homelesz

От: Стандарт -
Nescafe 3 in1 връчи наградата на младата хип-хоп звезда Homelesz
A
A
A

Бляскава церемония събра цвета на българската хип хоп музика. Като основен партньор на събитието брандът NESCAFÉ 3in1® за пореден път доказа последователната си подкрепа към младите таланти, чиито глас си заслужава да бъде чут.

Провокативното парче “Тук” на  Homelesz спечели първа награда за най-добър клип на годината. Тома Калоянов а.к.а. Homelesz, е автор на текста, а видеото към песента е дело на известния режисьор Валери Милев и разкрива недвусмислено визията на двамата артисти за случващото се в България тук и сега. Идеалната комбинация 3в1

Наградата на Homelesz връчи г-жа Нели Найденова-Загорчева, старши мениджър на NESCAFÉ 3in1® с думите:

“Радвам се, че имам възможността тази вечер да съм точно тук, сред вас. “Тук” - буквално и преносно е мястото, където чуваме автентичния и неподправен глас на тези, които си заслужава да бъдат чути - младите, носителите на промяната. Талант, честност и кураж - това е идеалната комбинация 3 в 1 на младостта, зад която ние от NESCAFÉ 3in1®  твърдо стоим и последователно подкрепяме през годините.”“Тук” е и дебют на Ицо Хазарта като продуцент. Той се среща с Homelesz преди две години, когато заедно записват хита “Имам човек”. Тогава, по думите на Тома Калоянов, двамата откриват, че имат общи възгледи за ролята на хип хоп културата, което му дава шанса да бъде забелязан и лансиран от Ицо Хазарта.

Ицо Хазарта, миналогодишният носител на голямата награда на 359 Hip Hop Awards,  откри церемонията с култовото си парче от 2005 г. - “3 в 1”.NESCAFÉ 3in1® подкрепя таланта на младите

Вече над 15 години NESCAFÉ 3in1®, подкрепя българската музика и хип хоп артист N1 на България не само в сценичните му изяви, но и в съвместни проекти, свързани с проправяне на път на млади български таланти. 

“Разбий представите, покажи талант” е последният подобен проект на NESCAFÉ 3in1®, който предизвика младите да не се притесняват да изразят себе си по оригинален начин, да развиват своя талант и вкус към живота и кафето.

#nescafe3in1 #everytalenthasitstaste


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички