Не се сещате за модерен стил пола? Ето какво съветват стилистите

Облеклото трябва да бъде хармонично

Не се сещате за модерен стил пола? Ето какво съветват стилистите | StandartNews.com

Чудите ли се кои поли са в стила за пролет - лято 2022? Каква дължина на пола трябва да изберете през този сезон? Или откъде да закупите най-стилния за вас модел, който би ви паснал идеално? Ако сте казали „да“ поне веднъж, продължете да четете, за да видите какво ще бъде модерно през следващите седмици според нашите стилисти. Сигурни сме, че ще откриете минимум една комбинация, която идеално би се вписала и във вашия гардероб. Да започваме!

Kои ще бъдат топ предложенията за дамски поли през предстоящия сезон?

Когато говорим за дамски поли, първото, което трябва да вземем под внимание е тяхната дължина. Младежките ни години преминаха в абсолютен захлас по мини полите. Те са толкова сладки и симпатични, че все още често посягаме към тях. Ако имаме стройна фигура и дрескодът го позволява, спокойно можем отново да ги въвлечем в нашата визия. Но това може и да не е възможно. Ето защо дамите вече се стараят да заложат на нещо по-сигурно с възможност то да бъде носено много по-често, а именно – миди и макси поли. Те ще бъдат и сред най-големите попадения през предстоящия сезон, затова ви препоръчваме да започнете да гледате на тях като бъдеща потенциална покупка.

Понякога облеклото ни трябва да бъде максимално хармонично и с онези дамски чанти и аксесоари, които избираме. Не можем да си представим комбинацията от миди пола в черен цвят, бяла риза, обувки на висок ток и... кожена раница. Това би било тотален апокалипсис, затова е добре да преценявате категорично стила на всеки един от детайлите във визията си.

Кои са алтернативните предложения на модерните поли?

Колкото и да обичаме разнообразието, което полите създават, понякога е много по-лесно да посегнем към рокля и проблемите пред нас да приключат бързо-бързо. Ето защо голяма част от дамите предпочитат да заложат на този вариант. Въпреки всичко тук можем да споменем същите тенденции по отношение на дължината и кройката. Мини роклите далеч не са най-подходящият вариант. Ако търсите нещо ново за гардероба си, ви препоръчваме да разгледате всички дамски рокли на answear.bg.

Други алтернативни предложения на полите са също сукманите, но не бива да забравяме и така удобните ... панталони! Да, съвсем правилно прочетохте. Това е така, защото все по-често срещаме в различните колекции панталони с широки крачоли, които на пръв поглед изглеждат като пола, но в същото време създават удобство за тялото ви през целия ден. Те са особено подходящи и за ежедневието, особено ако сте решили да посетите парка или да си направите екскурзия до най-близката забележителност. Можете да ги комбинирате и с някой дамски суичър от каталога на https://answear.bg/k/tya/drehi/suichari. По този начин ще бъдете сигурни в своето удобство, където и да се намирате.

Основните предимства на това да изберете пола пред рокля са възможностите, които ви предоставя, а именно – лесното ѝ комбиниране с всякакви топове, в това число – ризи, блузи, тениски, пуловери, бодита и т.н. Всички ние обожаваме комбинацията от флорална пола и свежо потниче или тениска, но не бива да забравяме, че понякога дрескодът ни не го позволява. В тези случаи се налага да прибегнем към нещо по-официално, например удобните и любими на всички стилисти дамски ризи. Изберете и правилните обувки и ще бъдете съвършени!

Виждате, че макар модата да се променя, критериите за избор на подходящо облекло, дори и да говорим само за поли, си остават съвсем същите през последните години. Възможностите за различни комбинации, удобството и съотношението цена-качество са само една малка част от всичко онова, на което би следвало да обърнем внимание. Затова ви съветваме да направите предварително проучване какво очаквате от съответната дреха и чак след това да прибегнете към нейната покупка. Защото само така пазаруването ви ще стане осъзнато.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай