Не е за вярване! Какво работи щерката на Анахид Тачева

Големи житейски драми за Теодора Цонева

Не е за вярване! Какво работи щерката на Анахид Тачева | StandartNews.com

След смъртта на Анахид Тачева се заговори иключително много за нейното наследство и кой ще го прахоса с лека тъка. 

Сега разбираме и от къде си вади парите нейната дъщеря Теодора Цонева. Ще ви изненада много сферата, в която се изявява щерката на Коста Цонев. 

Теодора е продавачка на дрехи втора употреба, пише "Галерия". След като смени няколко професии, дипломираната актриса така и не успя да се реализира като джаз певица, и се принуди да се хване на работа в магазин.

През пролетта тя продаде апартамента си в столичния квартал „Лозенец“, който купи преди години за 80 000 евро. Парите за него тя получи от наследствения апартамент на Коста Цонев на улица „Славянска“, които й брои вдовицата на Митко Цонев – Мариана. Няколко години Теодора живя в него, но през пролетта на тази година реши да се раздели с него.

Половината пари профука, а с останалата част си купи двустаен апартамент. Средствата обаче й стигнаха само за панелно жилище в пета част на столичния квартал „Люлин“, където живеят доста роми, и това принуди звездната наследница да го даде под наем. А тя самата живее в друг апартамент заедно със сина си Дейвид.

Дейвид е плод от връзката й с 20-години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва. Щерката на Коста Цонев има и 18-годишна дъщеря Мария от американски барабанист, която отиде при баща си в Ню Йорк, където живее далеч по-охолно. В продължение на 25 години Теодора се бе установила в Рим, но след като роди двете си деца и остана без работа, се прибра за постоянно в България.

След опита й за самоубийство от Ню Йорк пристигна Анахид Тачева, за да внесе ред в живота на дъщеря си. Вероятно заради нея Теодора започна да се лекува. Тя обеща на майка си, че повече няма да изпада в капана на депресията, ще се грижи възможно най-адекватно за сина си Дейвид и ще спазва стриктно предписанията на докторите. Докато гълташе успокоителните, тя започна да си търси работа тогава.

Ходих и на интервю за щат в „Кока-кола“, защото ми се стори, че съм подходяща за длъжността – да контактувам с италиански контрагенти. Да, ама не ми се обадиха“, сподели преди време Теодора. Голямото й желание беше да пее джаз в пиано барове, защото музиката е голямата й страст, нищо че е с диплома от НАТФИЗ. Тя се пробва преди четири години и в „Гласът на България“, но и там не успя да стигне напред. Въпреки несполуките и изпитанията в живота, Теодора не се предава и се бори сама, хващайки се и с нискоквалифицирана работа, само и само за да издържа сина си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай