Найджъл Фарадж: Не искам българи да гласуват как се управлява Лондон

Найджъл Фарадж: Не искам българи да гласуват как се управлява Лондон | StandartNews.com

София: "Не съм враг на емигрантите, но 80 на сто от британците искат да има емиграционна политика.", каза Найджъл Фарадж в предаването Тази сутрин по бТВ. Лидерът на Британската партия за независимост изтъкна, че иска страната му да излезе от ЕС, тъй като Еврозоната била пълна катастрофа. Проблемът на Европейския съюз е, че като излезем ние, ще излязат и други страни, смята Найджъл Фарадж.

Фарадж стана известен в България след изказването му, че половината от българите живеят под прага на бедността и всички ще се засилят за работа към Великобритания след падането на ограниченията за работа на Острова за българи и румънци в края на 2013.

"Ако съм млад, трудоспособен българин, ще пристигна в Лондон.", потвърди думите си Фарадж в студиото на bTV, но изтъкна, че не вини хората, че искат да живеят по-добре.

Не искам обаче неквалифицирани работници и хора от цял свят да идват и да се възползват от моята здравна каса, убеден е политикът. Той определи България като прекрасна страна, която обаче има проблем с политиката, правителството и организираната престъпност. Фарадж негодува за това, че българи на Острова гласували за това как да се управлява в Лондон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай