Най-популярният открит бг фуудпарк Quartal с високо дипломатическо признание

Младият предприемач Емил Манчев посети столицата Буенос Айрес по покана на президента на Аржентинско - българската търговска камара

Най-популярният открит бг фуудпарк Quartal с високо дипломатическо признание | StandartNews.com

В края на месец април младият предприемач Емил Манчев посети столицата Буенос Айрес по покана на президента на Аржентинско - българската търговска камара Лукреция Ванни. Поводът бе интересът на министерството на външните работи на Аржентина към успешния български бизнес модел на Quartal Food Park.

Българинът Емил Манчев, заедно с Цветан Тодоров управляват три обекта в столицата - Quartal Park, Quartal Station и най-големият открит парк на Балканите Quartal District. За две години брандът успя да се наложи като локация с разнообразна кухня от целия свят и богат събитиен календар - от сутрешна йога, през куклен театър, кино вечери, както и тематични и корпоративни събития.

От бизнес гледна точка – в Европа създателите на Quartal са абсолютни първенци в обединяването на толкова много и различни качествени брандове под една шапка. На официална среща Манчев срещна главният секретар Пабло Норберто Делгадо, придружен от утвърдени местни бизнесмени в хранителния бранш. Младият българин бе поканен за следваща визита, като Аржентина твърдо заяви желанието си за бъдещо партньорство в посока изграждане на парк за стрийтфууд с концепция, сходна на Quartal.

По време на визитата си в Буенос Айрес Емил Манчев подписа и официален договор с дипломата Лукреция Ванни за съвсем нов обект в Quartal Park на бул. Черни връх. Той ще е единствен в столицата и ще предлага традиционни деликатеси от Аржентина. Откриването му предстои през месец май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай