Навръх Нова година! Животът на Алек Болдуин се обърна за втори път

Този път промяната е щастлива

Навръх Нова година! Животът на Алек Болдуин се обърна за втори път | StandartNews.com

Навръх Нова година животът на холивудския секс символ Алек Болдуин се обърна наопаки за втори път след драмата със стрелбата по време на снимките на Rust, която уби операторката Галина Хътчинс

Най-голямата дъщеря на Алек Болдуин, моделката Айрленд, обяви, че очаква дете от приятеля си, музиканта Андре Алън Анджос, известен с псевдонима RAC, предава БГНЕС.

Тя публикува ултразвукова снимка в социалните мрежи, като пожела на последователите си “Честита Нова година!” в надписа към снимката. Тя се извини и на тези, чиито съобщения е оставила без отговор дълго време, като обясни, че напоследък е постоянно болна.

Краят на 2022 г. поднесе приятна изненада на Алек Болдуин – той ще става дядо за първи път. Сега актьорът преживява трудни времена. Скандалът със стрелба по време на снимките на Rust, която уби операторката Галина Хътчинс, продължава да бушува.

Припомняме, че Болдуин стреля от реквизитен пистолет, който се оказа зареден с бойни патрони, което той не е знаел. Въпреки факта, че актьорът не е отговорен за реквизита, семейство Хътчинс го обвини, че игнорира проблемите със сигурността на снимачната площадка, наред с други неща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай