Навръх Коледа. Гришо показа трапезата!

И сподели очакванията си за новата година

Навръх Коледа. Гришо показа трапезата! | StandartNews.com

Тенис звездата на България Григор Димитров разкри как прекарва празниците.

Гришо пусна снимка от Коледната трапеза заедно с майка си и баща си.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров очаква новият сезон в тениса да бъде по-труден и конкуренцията да е още по-голяма. Гришо изпраща добра година, в която завърши №14 в световната ранглиста.

Димитров се представи добре в последните месеци на турнирите в Азия и на "Мастърс" в Париж, където игра финал срещу Новак Джокович, предаде Спортал.

"Мисля, че това беше една от най-добрите ми години, направих много добри неща през целия сезон. Очевидно ми липсваха някои моменти, в които можех да се справя малко по-добре. Но сезонът завърши добре, което беше важно.

Да играя финал в Париж беше добра стъпка напред. Всичко това е в миналото. В момента всеки показва добър тенис, много играчи вдигат нивото. Ще видим нови лица и конкуренцията ще бъде още по-голяма", каза Димитров пред Gulf News.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи