Понеделник,

Наследникът на Ванга: Идва ново зло

От: стандарт -
11669
Наследникът на Ванга: Идва ново зло
A
A
A
  • Детето чудо от Индия каза кога светът изцяло ще се промени

Детето-чудо от Индия даде предсказанията си за следващите 12 месеца, в които няма светло бъдеще, а тъмни облаци, надвиснали над целия свят.

Наричат Абигия Ананд наследникът на Ванга, защото той е роден само няколко години след смъртта на българската пророчица. Твърди се, че пред определени хора тя е назовала, че един от последователите й вече е роден и живее в Индия.  

Ананд получи световна популярност, когато предсказа коронавируса година преди неговото появяване. Опасен вирус ще завладее света и ще покоси милиони хора, бе предсказанието му за 2019-та година, което той направи през есента на 2018-та.

Не по-малко страховито прозвуча и предсказанието му за 2022 година, което той огласи миналата есен като заяви, че светът малко по малко ще се връща към предходното си състояние - преди пандемията.За коронавируса той предупреди лекарите, че

няма да се намери лекарство срещу K-19

защото непрекъснато щ се появяват нови щамове. Ананд обаче бе категоричен, че човешката имунна система може да работи по-добре от всяко научно откритие, с което си навлече гнева на всички ваксъри.

Той твърди, че хората се разболяват най-често заради това, че не грижат за тялото си и нямат хигиена на ума. Според Ананд трябва да се ядат предимно растителна храна, да се прекарва повече време навън и да не се допускат черни мисли.

Едно от предсказанията за 2022 година бе свързано с енергията-. Това той направи за първи път, когато каза, че хората трябва да се научат

да използват по друг начин природата

а не да разчитат на досегашните източници."Събирайте дъждовна вода, ще дойде времето, когато и тя ще ви потрябва. научете се по какъв начин да получавате енергия благодарение на слънчеви панели или генератор", бе съветът на Ананд.

"Не пандемията, други ще са гигантските премеждия през 2022-ра.Периодът между декември 2021 година и април 2022 година ще бъде доста значим. Той ще засегне идващите 400 години", сподели през октомври Ананд без да дава повече подробности, но е факт, че войната в Украйна се случи точно в този период, който бе предвиден и от Ванга ("денят на осмиците" - 22.02.2022, когато в 22.00 часа руският президент обяви, че признава независимостта на Донецк и Луганс, с което сложи старт на инвазията.

Според Ананд огромен проблем за 2022 година ще се окаже и развитието на изкуствения интелект. Той смята, че всевъзможни технологии, в частност 5G, могат да имат огромни последствия за човечеството. Според него, че човечеството пуска в живота тези технологии без да е наясно с последствията от тях и процесът няма да може да бъде спрян.

В предсказанията си за 2023 година Абигия Ананд отново рисува страшна картина за света

Той предупреждава, че човечеството не е превъзмогнало епидемията и ваксина за новите щамове няма да има. Коронавирусът ще продължи да мутира и ще продължи да присъства в живота на хората по целия свят.  Нещо повече - с приближаването на зимата ни чака още по-силна епидемия, която ще засегне много от държавите.

Ананд за първи път дава и точна дата за промяната, която ще настъпи по света. В последните години той непрекъснато говори, че идва нов световен ред, когато отношенията между хората и държавите рязко ще се изменят, но досегашните му прогнози бяха доста обтекаеми.

Сега той посочва, че именно през 2023 година ситуацията в света коренно ще се промени, но не дава конкретика дали това ще е в положителна или отрицателна посока. Казва обаче, че това ще е свързано не толкова с икономиката, колкото с ценностите. Според него хората изцяло ще отрекат тези, които доскоро са били норми в обществото. Те ще бъдат изцяло обезценени, а на тяхно място ще се установят нови, които тепърва ще ни изненадват.За първи път Ананд говори и за

много остра продоволствена криза

Той казва, че ни очаква огромен проблем със зърното, който ще се увеличава, а няма да се решава.Продължава и темата за технологиите като казва, че 2023 година ще се превърне в изключителна за развитието на технологиите, в която изцяло ще се внедри 5G.

Наследникът на Ванга дава и съвети към хората, за да оцелеят в тази инфарктна геополитическа ситуация. Според него те трябва още от сега да започнат да се подготвят за измененията като наблегнат на създаване на свой вътрешен комфорт и равновесие. Според него е задължително да се самоусъвършенстват, да наблегнат на вътрешното си развитие, за да могат да осмислят огромните промени и в същото време да прекарват повече време със семейството си.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички