Наследникът на Ванга: Идва ново зло

Детето чудо от Индия каза кога светът изцяло ще се промени

Наследникът на Ванга: Идва ново зло | StandartNews.com
  • Детето чудо от Индия каза кога светът изцяло ще се промени

Детето-чудо от Индия даде предсказанията си за следващите 12 месеца, в които няма светло бъдеще, а тъмни облаци, надвиснали над целия свят.

Наричат Абигия Ананд наследникът на Ванга, защото той е роден само няколко години след смъртта на българската пророчица. Твърди се, че пред определени хора тя е назовала, че един от последователите й вече е роден и живее в Индия.  

Ананд получи световна популярност, когато предсказа коронавируса година преди неговото появяване. Опасен вирус ще завладее света и ще покоси милиони хора, бе предсказанието му за 2019-та година, което той направи през есента на 2018-та.

Не по-малко страховито прозвуча и предсказанието му за 2022 година, което той огласи миналата есен като заяви, че светът малко по малко ще се връща към предходното си състояние - преди пандемията.За коронавируса той предупреди лекарите, че

няма да се намери лекарство срещу K-19

защото непрекъснато щ се появяват нови щамове. Ананд обаче бе категоричен, че човешката имунна система може да работи по-добре от всяко научно откритие, с което си навлече гнева на всички ваксъри.

Той твърди, че хората се разболяват най-често заради това, че не грижат за тялото си и нямат хигиена на ума. Според Ананд трябва да се ядат предимно растителна храна, да се прекарва повече време навън и да не се допускат черни мисли.

Едно от предсказанията за 2022 година бе свързано с енергията-. Това той направи за първи път, когато каза, че хората трябва да се научат

да използват по друг начин природата

а не да разчитат на досегашните източници."Събирайте дъждовна вода, ще дойде времето, когато и тя ще ви потрябва. научете се по какъв начин да получавате енергия благодарение на слънчеви панели или генератор", бе съветът на Ананд.

"Не пандемията, други ще са гигантските премеждия през 2022-ра.Периодът между декември 2021 година и април 2022 година ще бъде доста значим. Той ще засегне идващите 400 години", сподели през октомври Ананд без да дава повече подробности, но е факт, че войната в Украйна се случи точно в този период, който бе предвиден и от Ванга ("денят на осмиците" - 22.02.2022, когато в 22.00 часа руският президент обяви, че признава независимостта на Донецк и Луганс, с което сложи старт на инвазията.

Според Ананд огромен проблем за 2022 година ще се окаже и развитието на изкуствения интелект. Той смята, че всевъзможни технологии, в частност 5G, могат да имат огромни последствия за човечеството. Според него, че човечеството пуска в живота тези технологии без да е наясно с последствията от тях и процесът няма да може да бъде спрян.

В предсказанията си за 2023 година Абигия Ананд отново рисува страшна картина за света

Той предупреждава, че човечеството не е превъзмогнало епидемията и ваксина за новите щамове няма да има. Коронавирусът ще продължи да мутира и ще продължи да присъства в живота на хората по целия свят.  Нещо повече - с приближаването на зимата ни чака още по-силна епидемия, която ще засегне много от държавите.

Ананд за първи път дава и точна дата за промяната, която ще настъпи по света. В последните години той непрекъснато говори, че идва нов световен ред, когато отношенията между хората и държавите рязко ще се изменят, но досегашните му прогнози бяха доста обтекаеми.

Сега той посочва, че именно през 2023 година ситуацията в света коренно ще се промени, но не дава конкретика дали това ще е в положителна или отрицателна посока. Казва обаче, че това ще е свързано не толкова с икономиката, колкото с ценностите. Според него хората изцяло ще отрекат тези, които доскоро са били норми в обществото. Те ще бъдат изцяло обезценени, а на тяхно място ще се установят нови, които тепърва ще ни изненадват.За първи път Ананд говори и за

много остра продоволствена криза

Той казва, че ни очаква огромен проблем със зърното, който ще се увеличава, а няма да се решава.Продължава и темата за технологиите като казва, че 2023 година ще се превърне в изключителна за развитието на технологиите, в която изцяло ще се внедри 5G.

Наследникът на Ванга дава и съвети към хората, за да оцелеят в тази инфарктна геополитическа ситуация. Според него те трябва още от сега да започнат да се подготвят за измененията като наблегнат на създаване на свой вътрешен комфорт и равновесие. Според него е задължително да се самоусъвършенстват, да наблегнат на вътрешното си развитие, за да могат да осмислят огромните промени и в същото време да прекарват повече време със семейството си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай