Наследник на Хекимян бяга от БТВ?

Ето каква е ситуацията при Златимчир Йочев

Наследник на Хекимян бяга от БТВ? | StandartNews.com

Наследникът на Антон Хекимян в „Тази сутрин” – Златимир Йочев може да напусне предаването, само след 3 месеца, за да започне работа в Нова телевизия. Интригата се заформи след като половинката му Марина Цекова отиде в Нова, а Йочев изчезна от ефира на Би Ти Ви ден след това. 

Цекова започна да води съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се” на мястото на Мартина Ганчева. Колежката на Йочев – Биляна Гавазова, обясни в ефир, че той уж е в почивка. „По изключение до мен не е Златимир Йочев, защото е време и за малко почивка от време на време, така да се каже, заслужена за него”, са точните думи, които тя каза рано сутринта в петък.

Малко преди новият водещ да влезе в студиото на „Тази сутрин”, договор с Би Ти Ви подписа неговата половинка Марина Цекова, която преди това работеше в Нова. Беше обявено, че тя ще чете късните вечерни новини.

Първият й ефир трябваше да е в края на декември миналата година. Точно тогава обаче Антон Хекимян стана шеф на мястото на уволнения Венелин Петков и Марина така и не се появи пред камерите. Тя пое новините доста след Нова година. От телевизията бързо й уредиха няколко интервюта и корица на дамско списание, за да я направят популярна.

Но тези дни стана ясно, че въпреки всичко тя напуска, за да се върне в Нова.

От миналата събота Марина е лице на „Събуди се”. Говори се, че е въпрос на време мъжът й да я последва, само че в друго предаване. В момента в Нова са в усилено издирване на водещ на обзорното следобедно шоу „Неделята на Нова”, което е в пряка конкуренция за рейтинг със „120 минути” на Светльо Иванов по Би Ти Ви, пише "Уикенд"..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай