Напрежение в "Съдебен спор". Какво сполетя новата водеща

След слабия й дебют

Напрежение в "Съдебен спор". Какво сполетя новата водеща | StandartNews.com

Новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска направи доста постен дебют и беше посрещната грубо от феновете на шоуто, които направо я разнищиха от критики за екранното поведение, външния вид и неласкави сравнения с опитната й предшественичка.

Злите езици в телевизионните кулоари твърдят, че Ромина е изпаднала в тежка депресия зарди хейта и дори е спряла да се храни, което си е опасно за здравето предвид бездруго твърде нежната й снага. Тя имала пълната подкрепа на съпруга си - футболиста Дарко Тасевски и колегите в Нова, но въпреки това прекарвала часове в това да се рови в интернет и да чете отвратителни подигравки с уменията й на водеща.

"Дарко заплаши, че ще й отнеме телефона, ако не спре да чете простотиите на разни тролове. Ситуацията е нетърпима, само плаче и нарочно сама си причинява болка", ожалиха красавицата колеги.

Ромина, която доскоро се изявяваше в панела на Гала, е минала през тежък кастинг, за да стане лице на хитовото предаване. Тя е толкова притеснена, че може да я разкарат само след един опит на екран, че час по час звъняла на главния редактор Жоро Игнатов да я увери, че държи на нея докрай.

В началото на седмицата Ромина дори искала да звънне на досегашната си шефка Гала и да помоли да я върнат обратно в "На кафе", но Дарко Тасевски твърдо й забранил, пише Lupa.bg.

Иначе Жоро Игнатов и останалите от екипа оказват безрезервна подкрепа на новата водеща. "Но никой няма да те измести от сърцето ми!", обърна се той към своята досегашна колежка Нана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Красимир
преди 4 месеца

Жоро, ти си боклук, който се бърка в живота на хората.

Откажи
Роси
преди 4 месеца

Ромина се справя чудесно и е красива.

Откажи
Надежда
преди 4 месеца

Чудесно се справя, голяма чаровница

Откажи
Мечо пук
преди 4 месеца

Дарко да си я държи вкъщи, не става за водеща въпреки глупавото предаване. При Гала в курника поне не се забелязваше))))))

Откажи
Фили бяс
преди 4 месеца

Браво

Откажи