Напрежение: Хари и Уилям отново на нокти

Все още не е ясно дали Хари и Меган ще се върнат във Великобритания за платинения юбилей на кралицата

Напрежение: Хари и Уилям отново на нокти | StandartNews.com

Скорошната среща с кралицата и как реагира, когато синът му прекъсне деловите му разговори в Zoom - на тези въпроси принц Хари отговаря в интервю за America’s Today, предава bTV.

Той разказал, че с Меган са пили чай с кралицата, при срещата си с нея, след като 2 години не се бяха връщали на Острова.

"Беше наистина приятно да се срещнем" - разказва той и споменава, че кралицата е запазила чудесното си чувство за хумор.

На един въпрос обаче принц Хари не отговаря. 

Когато журналистката го пита дали му липсва семейството, той отвръща уклончиво: "Да, мисля, че през последните две години на всички особено им липсваше семейството, както и възможността да се приберат у дома и да го видят."

Когато обаче журналистката настоява да разбере дали конкретно са му липсвали баща му и брат му, Хари сменя темата. Подчертава, че му липсват децата, които, докато той е в Нидерландия, са останали в Калифорния.

Все още не е ясно дали Хари и Меган ще се върнат във Великобритания за платинения юбилей на кралицата. Тази година Нейно Величество празнува 70 години на престола и през юни ще се състоят официални тържества.

В емоционално признание принц Хари споделил, че все по-силно усещал присъствието на покойната си майка Даяна. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай