Напрежение. Британците се обърнаха срещу Хари

Коронацията на Чарлз III е през май

Напрежение. Британците се обърнаха срещу Хари | StandartNews.com

През май тази година в Обединеното кралство ще се състои историческо събитие – коронацията на Чарлз III. Според Daily Mail семейство Съсекс ще бъде поканено, но все още не е ясно дали сами ще се осмелят да посетят Обединеното кралство след издаването на противоречивите мемоари под заглавието Spare и излизането на документална поредица за живота в кралското семейство в Netflix.

ВИЖ ОЩЕ: Голяма драма с Чарлз III, какво му причини Меган

Британците не искат да видят двойката на тържеството. Против идването им се обяви и принц Уилям, който смята, че скандалните съпрузи ще привлекат цялото внимание върху себе си.

Други източници пък съобщават, че Уилям все пак ще подкрепи решението на баща си за гостуването на Хари, пише tialoto.bg. Принцът на Уелс е готов да "работи в тандем" с монарха дори да покани херцога и херцогинята на Съсекс на тържеството по коронацията.

За да облекчи напрежението между Хари, Меган и висшите членове на семейството на монарха преди историческото събитие, дворецът обмисля провеждането на разговори с принц Хари в обозримо бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай