Събота,

Напрежение! Атакуват 100-те бона в Стани богат

От: Редактор -
5130
Напрежение! Атакуват 100-те бона в Стани богат
A
A
A

68-годишен роден журналист ще повтори историята на първия в света играч, спечелил голямата награда в световния формат „Who Wants to Be a Millionaire”.

Това ще се случи съвсем скоро в ефира на bTV, пише HotNews.bg. Българинът, който е доказано име, с дългогодишна кариера в БНР и други медии, ще стигне до заветния последен въпрос, който може да му донесе 100 000 лв.

А преди да стигне до него, той ще трябва да премери сили с Данте и архитектурните шедьоври на Париж. Първият в света участник, спечелил голямата награда е американецът Джон Карпентър.

По време на участието си той е на 31 години. По време на играта Джон минава с лекота през всички въпроси в играта, а последният, който гласи „Кой американски президент участва в телевизионния сериал „Laugh-In“? . Карпентър, който до финала не е ползвал своите жокери, решава да се обади на баща си.

Водещият Риджъс Филбин се свърза с бащата на Джон, запознава го с правилата, а в студиото цари невиждано напрежение.

Вместо да прочете въпроса и отговорите, Карпентър казва на баща си, че в момента играе за наградата от 1 милион и знае отговора, след което линията прекъсва. Играчът маркира отговор – Ричард Никсън, който е и верният отговор.

До този момент в България двама души са стигали до последният въпрос.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com