Нападнаха Джони Деп! Коя е причината

Защо е атаката към суперзвездата

Нападнаха Джони Деп! Коя е причината | StandartNews.com

Джони Деп се завърна в Кан, където бе посрещнат с аплодисменти. Ала вместо да говорят суперлативи за новия му филм Jeanne Du Barry, фенове се заядоха с него за усмивката му. Повод за негативните коментари, свързани с развалените му зъби станаха снимки на фотографи, показващи, че звездата има нужда от зъболекар.

Докато позираше със своите колеги и махаше с ръка, Деп не скри задоволството си и се усмихна на папараците. Те са уловили не само неговите емоции от завръщането, но и недобре изглеждащите му зъби, пише Tialoto. Именно те накараха феновете да го помолят да посети спешно някой дентален кабинет.

Мнозина отбелязаха, че на кадрите зъбите на холивудската звезда са с гнусни петна и кариеси. Заради начина, по който изглеждат някои написаха в социалните мрежи, че все едно Джак Спароу се е разходил по червения килим. Само че вместо с раздърпаните и мръсни дрехи, той е облякъл официален костюм.

За разлика от някои свои колеги, които разчитат на редовно избелване на зъбите или красиви фасети, Деп явно не държи да има перфектната усмивка. И това си личи на снимките от Кан.

„Джони май е пропуснал да си измие зъбите“, „Джони Деп трябва да посети зъболекар. Зъбите му го карат да изглежда нездравословно“, „Ако Джони Деп не иска фалшиви ултра бели зъби, той няма нужда от тях. Виждал съм и много по-лоши неща“, пишат потребители на Twitter.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай