Над 100 идеи за предавания в конкурса на Bulgaria ON AIR

Над 100 идеи за предавания в конкурса на Bulgaria ON AIR | StandartNews.com

Националната телевизия Bulgaria ON AIR, която от есента на 2015 г. започна да се развива като политематичен канал, обяви конкурс за външни продуценти и две седмици по-късно вече има над 100 предложения с различни концепции за предавания. Творци от цялата страна, доказани и тепърва пробиващи продуценти, дори студенти, са споделили идеите си за оригинална телевизионна продукция.

„Получихме предложения за токшоу, комедийни и нестандартни социални предавания, като сред тях има доста добри попадения. Големият интерес към конкурса, особено от страна на млади продуценти, сценаристи, дори ТВ водещи, ме изненада много приятно", разказа Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR.

Медията търси оригинални авторски идеи за информационни, развлекателни, лайфстайл и магазинни предавания, интересни и полезни за широката аудитория. Концепциите трябва да бъдат подплатени и с визия за реализация.

Конкурсът е отворен за всички творци, които искат да се развиват като телевизионни продуценти, като по-важният критерий от опита е добрата идея.

„Основният ни приоритет в Bulgaria ON AIR е да даваме на зрителите не само качествено и полезно, но и разнообразно съдържание. Можем да го постигнем единствено чрез идеите на различни творци, които ще влеят пъстрота и богатство в програмата ни. Нямаме търпение да направим тази важна стъпка в развитието на Bulgaria ON AIR и да дадем шанс на млади продуценти с неоткрит потенциал", коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на медийна група Bulgaria ON AIR.
Всеки, който има добра телевизионна идея и иска да стане част от промяната на облика на Bulgaria ON AIR, може да изпрати своята концепция на имейл [email protected].

Краен срок няма, тъй като програмата ще се обновява и обогатява и в дългосрочен план.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай