На 78 години. Нова любов за Робърт Де Ниро?

Подозира се, че има нова връзка

На 78 години. Нова любов за Робърт Де Ниро? | StandartNews.com

Любовта се върна в живота на Робърт Де Ниро - новата му тръпка е Тифани Чен, инструктор по бойни изкуства. Досега няколко пъти са забелязвани на публични места заедно и са се държали като влюбени. За последно са видени в добро настроение, докато се наслаждавали на храна, приготвена от петима топ готвачи в хотел "Ritz" в Мадрид в сряда.

78-годишният холивудски ас, баща на шест деца, и Тифани, която е издала и книга "Тай чи - стъпка по стъпка", носеха маски на лицата си, когато излизаха от петзвездния хотел, в съответствие с мерките в Испания, съобщи "Daily Mail".

Робърт и Тифани все още не са потвърдили дали са двойка, но напоследък навсякъде са заедно и изглеждат като че имат връзка.

В понеделник двамата бяха в Обединеното кралство - актьорът изнесе реч в университета в Кеймбридж. Той разказа подробности за впечатляващата си актьорска кариера и изложи вижданията си за продължаващия конфликт в Украйна. Той говори около два часа. Събитието беше пазено в тайна.

По време на разговора кино иконата Де Ниро беше попитан за мнението му за Украйна, на което той отговори: "Трябва да се изправите и да кажете: "Не можете да правите това, това е грешно. Трябва да спрем този вид агресия. Не знам доколко санкциите ще променят нещо".

Тифани Чен е била и консултант в няколко филма като специалист по бойни изкуства. На снимката тя е с Тери Джордж през 2014 година на наградите на гилдията на писателите в Ню Йорк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай