Четвъртък,

Муки пак се кани да води дело

От: Агенция Стандарт -
Муки пак се кани да води дело
A
A
A

Мария Гурбешлиева и мениджърът й Евгени Боянов са организирали среща с адвокат за дело срещу съпругата на Рашко Младенов, Милена Нейова, пише HotArena. Двамата са решили да съдят Нейова, тъй като има нарушение на авторски права относно книгата, която Милена написа за покойната майка на Муки - "Стоянка Мутафова - смях и сълзи". В нея са събрани интересни интервюта, правени през последните месеци от живота на великата актриса. В тях тя реди изумителни случки, които малко преди смъртта й достигат до изключителна откровеност. Томчето излиза по времето, когато Мутафова вече е между небето и земята, а Муки е в тотален шок от предстоящата загуба. Тя е възмутена и от корицата, на която има рисунки от Рада Миладинова - дъщерята на Мартина Вачкова.

"Трябва да си уредим отношенията с тези хора. Стояна беше много фин човек и никога не говореше за пари. Затова често се получаваше с нейните камъни по нейната глава. И ако не е поискала хонорар, те трябваше да й предложат - така е редно, така се прави, а не да се възползват от възпитанието й", ядосва се Муки. „Случвало се е дори да я крия, когато Милена я търсеше по телефона, но майка ми не желаеше да откаже на Рашко - чувстваше се свързана с него. Когато донесоха книгата видяхме, че в нея има много глупости. Стояна не я хареса. А после влезе в болницата и на никого от нас не му беше до книги", обяснява Гурбешлиева.

След няколко изпратени писма до Нейова и Младенов, Боянов и Муки завеждат дело, с което ще си търсят правата в съда. Евгени е човекът, който след кончината на Мутафова се грижи за делата на дъщеря й.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички