Мрежата пламна! Сензационна снимка на Лили разтърси феновете

От далечното минало

Мрежата пламна! Сензационна снимка на Лили разтърси феновете | StandartNews.com

По социалните мрежи се разпространява стара снимка на Лили Иванова от времето, когато тя беше млада спортна гимнастичка и още неизвестна на широката публика. Черно-белият кадър, който е малко познат на феновете на изпълнителката на „Ветрове“, ни представя Лили в една съвсем различна светлина и ни е трудно да си я представим като спортистка.

Снимката е от далечната 1952 година и е заснета в Русе. Тогава Лили е на едва 13 години и е шампионка по спортна гимнастика. Архивната снимка е споделена в социалните мрежи от някоя от нейните съученички, пише ploshtada.com.

Тази снимка не само потвърждава спортната юношеска кариера на певицата, но и разкрива годината на нейното раждане през 1939 година. Треньорите са я считали за бъдеща олимпийска надежда. Въпреки това, тя се отказва от спорта поради промените, които настъпват по време на пубертета – нейният бюст започва да нараства необичайно бързо за гимнастичките, което й пречи да изпълнява движенията със същата елегантност. Въпреки това, това променя гледната точка за нея и я превръща в най-секси момиче в училището.

Примата на естрадната музика успява да запази перфектната си фигура и до днес. Хората, запознати с нея, твърдят, че тя все още може да прави шпагат.

Лили Иванова продължава да спазва спартанска дисциплина, която е запазила от спорта. Тя се храни балансирано и всеки ден изпълнява гимнастически упражнения, а също така спи достатъчно. Освен това, тя разполага и с добри гени, които й помагат да поддържа отлична форма.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай