Мокрите сънища "Чипънделс"

Мокрите сънища "Чипънделс"   | StandartNews.com

Най-горещите стриптийзьори в света нямат правила и задръжки

Годината е 1996-а. Красавецът на "Чипънделс" Грег Майкълс случайно е забелязан от фенка в кафене в Лос Анжелис. Жената успява само да прошепне: "Вижте, това е господин Януари от календара" и след това припада. Оттогава горещите мъже от групата минават курсове по обучение за спешна помощ, за да могат да бъдат подготвени за всяка ситуация.

Билет за шоуто на мачовците се оказа най-желаният подарък за дамите на 8 март. Най-известната група за мъжки стриптийз в света идва от Лас Вегас, за да взриви зала EFE на хотел "Маринела" на 17 април от 20 часа. След като постерите за шоуто им в София бяха разлепени, те изчезваха за минути. Находчиви млади дами дори са причаквали служителите от компанията организатор и директно са си искали копия от култовия вече плакат - както за себе си, така и за приятелки. На всяко представление евите изпадат в екстаз и крещят за още - защото мотото на най-новия им спектакъл е "Да разчупим правилата". За сравнение - филмът "Професия стриптийзьор" е бледо копие на горещите мъже от "Чипънделс". Те са абсолютните легенди, защото винаги знаят как да изненадат, да очароват публиката и да я възпламенят с всяко секси движение.

Стриптийзьорите започват да подлудяват жените в Лос Анджелис през 1979 г. - те са първата подобна изцяло мъжка трупа, създадена от собственика на клуб Стив Банерджи. Тази смела стъпка изцяло променя шоубизнеса и дава старта на много копия, които през годините се опитват да откраднат от слaвата им, но без успех. Мъжагите много бързо успяват да се превърнат в попкултурен феномен. Откриват собствен клуб в Ню Йорк и започват да обикалят света. За спектаклите в "Rio All-Suite Hotel & Casino" във Вегас към тях се присъединяват и знаменитости като супермодела Тайсън Бекфорд. За последните 35 години красавците са изнесли представления пред 100 милиона жени в над 100 държави. За да зарадват нежната половина на човечеството, известните стриптийзьори са изминали повече от 6,7 милиона километра, а по време представленията

са разкъсали над 1,2 милиона ризи

Освен това са носили над 56 000 броя папийонки и са били фотографирани от публиката над 70 милиона пъти. "Чипънделс" издават и първия изцяло мъжки календар с продадени над 10 милиона бройки на девет езика. Той се появява през 1981 г. и също е революционен за времето си. В интервю за "Ел Ей таймс" основателят на трупата заявява, че юнаците са "като Диснилед за жените и всички искат да ги гледат отново и отново".

Когато през 1984-а ги поема известният хореограф Стийв Мерит, шоуто им се превръща в изкуство, което успешно миксира танците с кабарето и театъра. От този момент нататък всички спират да наричат момчетата от трупата просто "стриптийзьори". Влиянието на чаровниците от Ел Ей е толкова голямо, че

Патрик Суейзи и Крис Фарли танцуват в комедийното им шоу

"Saturday Night Live" през 1990-а. Скечът разсмива милионната аудитория, която всяка седмица следи предаването с огромен интерес.

Година по-късно горещите жребци за пръв път напускат САЩ и се отправят на световна обиколка. Турнето им е организирано от мениджър, работил с Майкъл Джаксън и Мадона, защото "Чипънделс" правят бизнес само с най-добрите. Преди 10 години те отвориха собствен "Комплекс за забавление на жени", разположен на 21 000 квадратни метра в Лас Вегас. Мястото веднага се превръща в най-горещата дестинация за забавление в града на греха.

Стероидите са забранени

е най-важното и първо правило за танцьорите от трупата. Естествените им тела са резултат на безкрайни часове във фитнеса, но без да се приемат забранени добавки. Билетите за шоуто им в София са на цени от 60 до 80 лева в мрежата на Eventim в цялата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай