Миска извади балтията! Дере здраво родителите

Изглежда миската Марина Войкова се е преквалифицирала във възпитателка.

Миска извади балтията! Дере здраво родителите | StandartNews.com

Изглежда миската Марина Войкова се е преквалифицирала във възпитателка.

Тя е отворила лятна занималня за деца от 5 до 11 години в елитен столичен квартал, като цените за услугите й са насочени основно към заможната аудитория.

След като самата тя стана майка на две деца, Марина осъзнала колко важни са частните занимални за съвременните родители. Това я вдъхновило да открие собствена занималня в София. Информацията беше разкрита от Наталия Гуркова, победителка в конкурса "Мис България" през 1998 година и вдовица на убития в ЮАР Джордже Михалевич. 

В занималнята на миската най-вероятно се обучават бъдещи носители на Нобелови награди, защото цените там са в пъти по-високи от тези в останалите подобни заведения в София, разкриват запознати.

За половин ден там с включена закуска и обяд или обяд и следобедна закуска родителят трябва да се бръкне с 50 лева. За целодневен престой цената е 100 лева с три хранения, седмичната полудневна такса е 200 лева, а целодневната – 400. Месечните са съответно 690 и 990 лева, а има и вариант с полудневен престой със засилено изучаване на български и математика, който струва 750 лева. Това са само таксите за основния пакет услуги – престой в занималнята със стандартна програма на обучение.

Отделно се плащат всички допълнителни занимания, като екскурзии, посещения в музеи, галерии или специални часове по желание на родителите и децата.

Всичко това може да повиши двойно цената на услугата.

В други занимални в центъра на София цените вървят по около 400 лева на дете за целодневен престой за месец. 

Марина Войкова роди първата си дъщеря в края на 2019 г., а втората – преди малко повече от година. Тя е омъжена за милионера Давид Бонев, с когото се запознава по интернет. Преди срещата им той беше гадже на мъжемелачката Елен Колева, пише Уикенд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай