Мисис България Полина Паньова очарова Стоичков

Съвсем случайно красивата лекарка седяла до него в самолет пътуващ за Варна

Мисис България Полина Паньова очарова Стоичков | StandartNews.com

Носителката на титлите „ Мисис България” и Мисис Трансконтинентал” д-р Полина Панова е имала вълнуваща среща с легендата Христо Стоичков.

Съвсем случайно красивата лекарка седяла до него в бизнес класата на самолет пътуващ за Варна. Полина не може да скрие вълнението и емоциите си от случката. 

„Няма  как човек да не се вълнува, докосвайки се до такава личност. Оказа се, че медийният образ на Стоичков е много различен от този, който аз видях. Земен, интелигентен, истински джентълмен. Напомни ми за Джеймс Бонд. Сподели ми, че пътува за Румъния, където снимат документален филм за него”.

Д-р Паньова разказала, че скоро ще пътува по бизнес дела като лекар до САЩ и поканила Камата да присъства на нейните  изяви в Маями, където от години Стоичков живее със семейството си, а той приел с удоволствие.

„Нищо не е случайно. Скоро пътувах с колата си по една от магистралите, осеяна с  билбордове с лика на Христо Стоичков. Още тогава интуицията ми подсказа, че ще се срещна с него”, допълва Полина Паньова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай