Мишо Билалов стана гангстер. Кога го реши

тече моноспектакъл с актьора

Мишо Билалов стана гангстер. Кога го реши | StandartNews.com

Актьорът Михаил Билалов, вече по-известен като мистър "Стани богат", след като стана водещ хитовото телевизионно предаване, съвсем не е забравил театралните сцени.

Той обикаля страната и чужбина с новата постановка "Бум-бум: Еволюцията на престъпното мислене". Тя представлява one man show. Билалов е абсолютно сам на сцената и влиза в кожата на подземен бос, въоръжен с голямата си уста, лафове куршуми и чувство за хумор.

Историята разказва за 50-ия юбилей на мафиота. Той чества годишнината, след като се е събудил твърде поумнял от двумесечната си кома. В сценария се вплитат моменти от играта му в „Стани богат“ до неграмотните му биячи, бившите му жени, които са по-страшни от данъчните, политиката, секса и несметното му богатство.

След комата гангстерът е прероден и всичко му изглежда изключително объркано. Това прави животът му забавен и пълен с куриози. Билалов кара публиката да се превива от смях час и половина.

Всъщност ролята на гангстер съвсем не е непозната за Билалов. Всички го познават с образа на мафиота Джаро от сериала "Под прикритие", който бе хит у нас и в чужбина, пише Марица..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай