Мишо Билалов проговаря за жената до него

Двамата са заедно от близо 8 години

Мишо Билалов проговаря за жената до него | StandartNews.com

Актьорът Михаил Билалов признава, че е посвещавал много време на децата си, сменял е памперси и всяко лято ги е водил в България.

Дъщерите на Михаил Билалов  - Данае и Олга – за първи път ще говорят пред българска медия, за да разкажат за забележителния си баща в "Търси се" в неделя, 23 януари. Колко отдаден родител е той, колко им липсва, когато не е при тях във Франция.

Водещият на "Стани богат" ги е научил да говорят български и ги е водил в страната ни всяко лято, за да могат момичетата – с майка японка, живеещи в Париж, да се докоснат до българските си корени.  

За първи път зрителите ще видят и жената до Михаил Билалов, сценаристката Ваня Николова. Двамата са заедно от близо 8 години. Ваня споделя, че Михаил винаги я е подкрепял и й е „давал крила“, а той признава, че е имал „достатъчно голяма среща“ в нейно лице, за да напусне предишния си живот.

Михаил Билалов ще говори и за трудностите и изпитанията в живота си – липсата на баща, загубата на по-големия му брат, който е бил негов идол, финансово трудните години в началото на емигрантския му живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай