Мис България ще отпразнува пълнолетие в Замъка в Равадиново

Красавицата е шампион по спортни танци и на сцената ще излезе със своя партньор

Мис България ще отпразнува пълнолетие в Замъка в Равадиново | StandartNews.com

Красивата носителка на титлата Мис България е решила да отпразнува пълнолетие по най-нестандартния начин. За своята 18-годишнина Теодора Мудева подготвя специален танц, който ще представи по време на конкурса Мис Созопол. Бляскавата надпревара ще се проведе от 18:00 часа на 1 септември в туристически обект N1 на България, собственост на бизнесмена и архитект на родната атракция Георги Тумпалов. Красавицата е шампион по спортни танци и на сцената ще излезе със своя партньор. Освен това Теодора ще е и част от журито на конкурса.

Специален гост на Мис Созопол и председател на журито ще бъде последната носителка на титлата „Мис Китай” Роузи Джу Син (ROSIE ZHU XIN), която пристига заради събитието по покана на победителката във ВИП брадър и Event Manager на замъка, Миглена Ангелова.

Роузи ще дойде в страната ни заедно с Лили Джанг – стилист на конкурса „Мис Китай“, която е собственик и главен дизайнер на „MAVINIA“ – луксозна марка бельо, с която ще облече и участничките в конкурса в единия от туровете. В журито ще влязат още Мисис България Станислава Андреева, носителките на титлата Мисис баба Дони Чачова и Стефи Стаменова, Мисис Бургас 2016 Мая Великова, Кралица на Бургас Михаелла Едрева и други популярни лица от родното Черноморие.

В надпреварата за титлата на „Мис Созопол” (част от конкурса Мис България) ще се включат 10 момичета на възраст между 16 и 24 години. Те ще се представят в три тура - с тоалетите на Киара Фешън, луксозните палта на модна къща Tampa и официалните дизайнерски рокли на Стоян Радичев. Момичетата ще получат подаръци от вината Верано Азур, Кристиян оф Рома, Прайм естетик център и още много други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай