Мира Добрева проговори за развода с Жоро Торнев и се разплака

Той я поздрави с разкошна песен

Мира Добрева проговори за развода с Жоро Торнев и се разплака | StandartNews.com

Мира Добрева проговори за развода с Жоро Торнев и се разплака. „От години не живеем заедно, но не сме разведени. И двамата явно имаме нужда да се отдалечим един от друг, но аз продължавам да вървя към него и го усещам много близо до мен. Той дойде да ме вземе от болницата след операцията" - призна Мира Добрева в предаването „Търси се”. Тя за първи път говори откровено за отношенията си с Жоро Торнев. В предаването Жоро бе включен, но той предпочете вместо да говори да изпее разкошна песен, композирана специално за Мира. Изпълни я заедно със сина им Жоро, който свиреше на пиано. Още на първите тонове от очите на Мира закапаха едри сълзи. И други песни е композирал за мен, но той знае, че тази ми е любимата, каза журналистката.

Жоро Торнев я прибира от клиниката след 7-дневната кома, в която Мира изпадна преди няколко месеца. Режисьорът и журналистката са разделени от доста време, но са в добри отношения и Мира се надява да се съберат.

Добрева и Торнев сключиха брак през лятото на 2007-а, а синът им се появи на бял свят година по-късно. За съжаление, романтичната им връзка не устоя на житейските изпитания и в момента са разделени, макар че нямат официален развод. По думите им не искали да се занимават със съдебни разправии и затова не стигнали до адвокат. Мира е споделяла, че въпреки разочарованията, още хранела топли чувства към бившия си, но по-скоро приятелски. Водещата неведнъж е разказвала, че е хващала Жоро в изневери, макар че той категорично отрича.

"Преминахме през труден период. Не е лесно да се превъзмогне подобно предателство, но въпреки всичко аз му простих", откровена е звездата.

В миналото съпрузите няколко пъти си даваха шанс, но така и не успяха да преодолеят различията си и преди повече от 2 години заживяха отделно.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
yasmeenlaven
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи