Милионер чака Кичка Бодурова в Бургас. Кой е

Любопитен бизнесмен обядва с певицата

Милионер чака Кичка Бодурова в Бургас. Кой е | StandartNews.com

Популярната българска певица и почетен гражданин на Бургас Кичка Бодурова пристигна преди минути в родния си град с червения си крайслер, видя бдителен репортер на Флагман.бг.

Бодурова бе посрещната от щатския милионер Тони Кичуков пред хотел „България“, където двамата обядваха от специалното меню на шеф готвача.

Звездата на българската музика е близка приятелка на със семейството на Кичуков. Тони и съпругата му Марияна обожават песните на Кичка. Днес преди срещата на българския предприемач с изпълнителката от мощния американски джип, който той докара в България с кораб от САЩ, нежно се носеха мелодиите на Кичка Бодурова.  

Кичка Бодурова разказа пред Флагман.бг, че подготвя лятното си турне. Концертът в Бургас ще е запомнящ и очакван от феновете й – на 17 юли, а интересът определено няма да е „мижав“ (по Панайот Панайотов, б.а.).

Нейният семеен приятел Тони Кичуков е един от сериозните бизнесмени в Аризона, с интереси в сферата на транспорта. Мнозина го определят за втория най-богат българин в Щатите след Шефкет Чападжиев, а дори медиите в САЩ бяха впечатлени от имението му, което е разкошно – с 2 басейна с морска вода, 15 джакузита, 5 водопада, водна пързалка и игрище за голф.

В къщата Тони събира голямото си семейство и приятели. Воден от носталгията по България преди години той си закупи няколко имота в Созопол и поне два месеца в годината е край морския бряг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай