Михаела записва албум с Гарвана

Костюмът на птицата за „Маскираният певец“ тежал 30 килограма, а певицата - 48

Михаела записва албум с Гарвана | StandartNews.com

Дързък имитатор, който ловко си играе с въображението на цяла България – така се представи Михаела Маринова, която спечели първия сезон на „Маскираният певец“. И разби черния мит за Гарвана – че е свързан със студа, отчуждението и смъртта, особено като зловещ вестител на новини в „Игра на тронове“. Ангелският му глас контрастираше с черните му пера и офицерските им пагони. От хитове на Адел и Лейди Гага, през поп краля Майкъл Джексън до легендата Queen и фолклорната класика „Лале ли си, зюмбюл ли си“ Гарванът показа завидно самочувствие като вокален майстор, а маската му се превърна в герой на детски рисунки. Друга тема е, че костюмът тежи 30 килограма, а Михаела – 48.  „Исках да разкрия, че Гарвана има красива душа  и го постигнах“, споделя Маринова, която се привързва максимално към образа си. Семейството на Михаела, изключително сплотено и без тайни, е в приятен шок от участието й в „Маскираният певец“. Приятелят й, нападателят на „Етър Велико Търново“ Александър Дюлгеров, също изпуска приборите си за хранете пред телевизора. Телефонът му е подпален от съобщения и обаждания за Гарвана, с когото споделят дом през последните години. Няма как да се мине без конспирация – глобата за изтичане на информация е 10 000 лева. „И понеже работя по албума си, беше лесно да казвам, че съм в студиото. Съботата влизаше перфектно в графика. Иначе репетирах  сама в къщи. През деня не се засичаме с родителите ми и можех да си пея на воля“, обяснява изпълнителката на „Вирджиния рекърдс“.  Дългоочакваният си дебютен диск тя ще представи с голям концерт през пролетта и няма начин Гарванът да остане без главна роля в шоуто.

Преди 3 години Маринова разгърна актьорския си потенциал в друг проект на Нова телевизия –„Като две капки вода“. Скокът й в кожата на ромската перла Софи Маринова още се върти в екранния  фолклор и има легендарен статус сред зрителите. По време на шоуто Михаела е на прага на абитуриентския си бал в Музикалното училище и попада в жълта центрофуга от клюки, най-абсурдната, която разказва и до днес. „Вестник беше написал, че съм дете на Софи и Веско Маринов“,  смее се и досега младата звезда. По скалата от 1 до 10 като психологическо предивзикателство и трудност Михаела слага на „Капките“ шестица, а на „Маскираният певец“ чиста десятка. „Носиш на гърба си нещо, което не е твое. Отнема време да свикнеш с другото си „аз“ в костюма, има си период и на физическа адаптация. И докато в „Като две капки вода“ бях някой друг само седмица, сега трябваше да дишам в кожата на Гарвана три месеца. И това изисква психическа настройка.“, обяснява изпълнителката на „Само теб“. Трофеят от „Маскираният певец“ тя приема за подранил коледен подарък и знак за светло бъдеще на международна сцена. През лятото едно от парчетата й, Tiempo, влезе на активна ротация в ефира на MTV, а английската версия на „Само теб“ проби на територията на Русия. Парче с нейно участие влезе в албум на женската кей поп група Twice. „Песента се казва Rainbow и вече има 154 000 продадени копия. Албумът на Twice пък стана номер едно в 6 държави в Азия! ”, вълнува се Михаела.

Обувките са сред другите страсти на хубавото момиче -  горд притежател на над 200 чифта. Пазарува онлайн от всички точки на света, а Александър й е подарил цяла стая, в която да складира удоволствията на токчета. Футболистът й предлага да живеят заедно на шестия месец от връзката им. Михаела остава като пометена от щастлив ураган, гарниран и с малко страх.  „Той е голяма хапка, мъж на 28 години, който има сериозни планове за бъдещето. Не знам съдба ли е, но Алекс живее на една улица разстояние от родителите ми. Майка ми винаги ми е повтаряла, че ако се изнеса някой ден, би искала да съм й наблизо, в същия квартал.“, споделя Маринова. Запознават се покрай общи приятели на вечеря.

После той отишъл да я гледа със Софийска филхармония пред Народния театър. Поднесъл букет и откарали няколко часа в разговори. „Истински мъжкар е. Усети ме като човек и по много деликатен начин успя да ме спечели. Аз съм доста предпазлива, трудно се отварям към някого, още повече че възрастовата ни разлика е 8 години. Но се пребори по романтичен начин за мен.“, признава Михаела. Дюлгеров е супер меломан, подкрепя я безусловно. „И двамата се стремим към голям стадион и уважаваме талантите си.“, казва Михаела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай