Мексико не си дава голите мацки

Мексико не си дава голите мацки | StandartNews.com

Изданието на "Плейбой" отказва да променя концепцията

Мексиканският "Плейбой" върна усмивката и тръпката на мъжете в страната - списанието ще продължи да пуска голи модели, независимо от решението на компанията в цял свят да се откаже от еротичната практика. Това е заявил директорът на изданието Алфредо Седильо, цитиран от Radioformula. "Няма да се откажем от нещо толкова характерно - напълно голи красавици", категоричен е Седильо. Той пояснява, че според лиценза в Мексико имат право на самостоятелни постъпки и действия.

Преди няколко дни вестник "Ню Йорк таймс" съобщи, че най-известното мъжко списание на планетата стопира дибидюс изкусителките в печатната си версия. Решението е одобрено от Хю Хефнър. "Плейбой" ще продължи да тиражира фотографии на жени в съблазнителни пози, но те вече няма да са без дрехи. Обновената версия на изданието ще бъде представена през март на 2016-а. Според вътрешен източник се смята, че списанието ще стане по-съвременно.
През август на 2014-а актовите кадри бяха извадени от сайта на "Плейбой". В резултат на тази драстична мярка средната възраст на читателите е слязла от 47 на 30. Освен това броят на посетителите в сайта е нараснал 4 пъти, твърдят собствениците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай