Меган Маркъл на кръщене, преди да роди

На церемонията не са забелязани принц Филип, Уилям и Кейт

Меган Маркъл на кръщене, преди да роди | StandartNews.com

Хари избран за кръстник на дъщерята на племенница на Елизабет II

Херцогът и херцогинята на Съсекс били заловени от фоторепортери по време на кръщаването на 9-месечното бебе Лена Тиндал на церемония в църквата „Свети Николай“ в Черингтън, Глочестър. Принц Хари е бил избран за един от кръстниците на дъщерята на Майк и Зара Тиндал, а Меган Маркъл го е придружавала.

Съпругата на Хари била в тъмнокафяво палто на William Vintage Dior Brown Silk Coat, с чанта на Victoria Beckhamи и с шапка баретка, с която се е появявала и преди - на служба в Уестминстърското абатство.

Зара Тиндал, на 37 г., братовчедка на Уилям и Хари, е дъщеря на принцеса Ана и племенница на кралица Елизабет II. Деветмесечната Лена е второто дете на двойката. Най-голямата дъщеря на Зара, Мия, е на пет години и принц Уилям е един от нейните кръстници. Съпругът на Зара е бивш капитан на националния отбор по ръгби на Англия. На кръщението на малката Лена са присъствали и кралица Елизабет и принцеса Ана, както и бащата на Зара - Марк Филип, който през 1992 г. се развежда с Ана.

На церемонията не са забелязани принц Филип, Уилям и Кейт. Свещеникът, който ръководил обреда, заявил, че службата е била "отлична", но се отказал да коментира повече. Свидетели споделили с журналисти, че в деня на кръщението в покрайнините на селото били паркирани от седем до десет полицейски коли и патрулирали няколко полицаи. Но като се имат предвид присъстващите членове на кралското семейство, техният брой бил изненадващо скромен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай