Меган Маркъл иска да роди под хипноза

Фен е на здравословния начин на живот

Меган Маркъл иска да роди под хипноза | StandartNews.com

Поведението на херцогинята е противоречиво

Бившата американска актриса отдавна е известна с пренебрежителното си отношение към традициите на кралското семейство - самият факт, че това е втори брак за херцогинята е нарушение на протокола. Роднините на Меган, които обичат да дават скандални интервюта на пресата, също хвърлят сянка върху репутацията й. Самата актриса ту ще изненадва всички с новини за завръщането си в професията, ту се показва публично в смачкани дрехи, а след това се изплези на фотографите.

Поведението на Маркъл предизвиква противоречиви оценки у британците. За едни тя изглежда, че е въплъщение на добрата Пепеляшка, а за други – че е сметкаджийка. Докато принц Хари се разхожда със скъсана обувка, херцогинята носи скъпи маркови дрехи. А в мрежата има hashtag # meggit, в който се публикуват негативни отзиви за Меган, които служителите на двореца непрекъснато блокират.

Наскоро бременната съпруга на принца отказала да ражда в болницата „Св. Богородица“, където са се появили на бял свят много от наследниците на британского кралско семейство. Самата Меган се е канела да отиде в обикновена болница в парк „Фреймли“ в Съри. След много обсъждания най-накрая решила да отстъпи - Mаркъл ще роди у дома, както останалата част от династията. Вярно е, че по един необичаен начин - под хипноза.

Сега актрисата минава курс по акупунктура. Тя е стар фен на здравословния начин на живот - родена е в семейството на треньор по йога. Носят се слухове, че е сложила принц Хари на диета и го е принудила да се откаже от алкохола. Но е вярно и това, че съпругът й често е засичан с чаша бира в любимия си бар.

Въпреки всичко има съмнения за бременността на бившата американска звезда. Някои смятат, че двойката отдавна се е обърнала към услугите на сурогатна майка и коремът й не е истински. Но това се опровергава от запис в интернет по време на снимки на херцогинята и принц Хари, където на видеото се вижда как изведнъж детето започва активно да се движи. „Виждам го да се движи! Това е страхотно видео“, "Какво активно дете". "Не разбирам как хората могат да мислят, че Меган и Хари лъжат", пишат фенове в коментарите.

За много жени бременната херцогиня е добър пример. "Аз съм на 33 и наистина се надявам, че това може да се случи и на мен”, коментира нейна фенка в интернет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай